Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

DJ's Ut Glaze Hoês bekend

De dj's voor Ut Glaze Hoês 2014 zijn bekend. Martijn Berende, Stijn Bastiaanse en Peter Berghs zullen van vrijdag 19 december 18.00 uur tot en met dinsdag 23 december 18.00 uur op het Wilhelminaplein in Horst actie voeren voor een lokaal goed doel. Het goede doel wordt gekozen door de inwoners van de gemeente Horst aan de Maas.

Uit alle inzendingen wordt een top 5 van goede doelen gekozen, die zich middels een pitch bij Omroep Reindonk kunnen profileren waarna er gestemd kan worden via www.utglazehoes.nl. Vervolgens wordt het goede doel bekend gemaakt.

Ut Glaze Hoês Horst aan de Maas is een samenwerkingsverband tussen het Horster Horecacollectief, Centrummanagement Horst, Stichting de IJsbaan en Omroep Reindonk. Voor deze actie is een aparte stichting in het leven geroepen. Het bestuur bestaat uit voorzitter Jan Nabben, Pieter Janssen, secretaris en Chrit Driessen als penningmeester. Verder zijn er enkele leden die de individuele werkgroepen aansturen.

Voor de organisatie van Ut Glaze Hoês 2014 zoekt de stichting nog vrijwilligers die mee willen helpen vóór, tijdens en na het glazen huis in Horst. Je kunt je hier voor aanmelden via info@utglazehoes.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)