Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Donatie personeel gemeente aan Serious Request

Personeelsleden van de gemeente Horst aan de Maas hebben woensdag 23 december een bedrag van € 1.547,59 gedoneerd bij het Glazen Huis van Serious Request in Heerlen.

Sander Janssen van de gemeente Horst aan de Maas vertelt: "We hebben onder het personeel een eigen veiling voor en door medewerkers gehouden en hebben daarbovenop nog een inzameling tijdens de eindejaarsviering georganiseerd." Onder de veilingitems waren verschillende items. "We hadden onder meer vazen, puzzels en een ritje in een Tesla maar bijzonder mooi te vermelden is de inbreng van wethouder Ger van Rensch.  Hij bracht een optreden van hem zelf als gitaar-speler in. Dit haalde de grootste opbrengst", aldus de gemeenteambtenaar.  
 
Daarnaast werd ook een 'item' van wethouder Bob Vostermans onder de hamer gebracht. "Wethouder Vostermans gaat 'iets' met volleybal doen", aldus Janssen.
Tijdens de Eindejaarsviering, dinsdag 22 december, van het personeel van de gemeente Horst aan de Maas was een optreden van Stef Classens uit Veulen. Tijdens dit optreden van de beste singer-songwriter van Nederland werd met de hoed rondgegaan onder de ambtenaren. Dit bracht € 277,-- op. "Al met al een mooi bedrag dat we in Heerlen kunnen afgeven", zo besluit Sander Janssen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)