Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Draag bij aan rookvrij!

5 mei 2019

Recreatieve ontspanningsvereniging SVZ’57 Grubbenvorst is initiatiefnemer van het project “Draag bij aan Rookvrij” en tevens partner van “Op weg naar een Rookvrije Generatie”. 


Zien roken, doet roken. We kunnen voorkomen dat onze (klein)kinderen gaan roken, als we samen laten zien dat roken niet normaal is. SVZ’57 wil met haar project andere (sport)verenigingen en stichtingen en verdere dorpsgemeenschap in de kern Grubbenvorst bereiken. Verenigingen zijn tenslotte de hoekstenen van de samenleving. Vanuit het hart van een verenging (SVZ’57) naar de gemeenschap heeft meer resultaat en geeft meer respons. SVZ’57 (en haar leden) treedt op als initiator en katalysator in dit uitdagende project. Kortom; van en voor verenigingen. 

Partners van dit project zijn; Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds. SVZ’57 en haar leden zullen optreden als ambassadeurs, aanspreekpunt en verdere coördinatie van dit project. De aandacht wordt in eerste instantie gericht op de kern Grubbenvorst met een mogelijke uitrol in de verdere gemeente Horst aan de Maas. Er is bewust gekozen voor een kort en krachtige periode, in de maanden mei en juni, met een optimale aandacht.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)