Menu

Twitter feed Reindonk

Duo de Twopetjes stoppen na carnaval 2017

21 december 2016

Na 18 fantastische jaren en meer dan 800 optredens in Limburg, Brabant, Gelderland en België heeft het Kolderiek Duo De Twopetjes besloten hun petjes voorgoed af te zetten.

Arnold Janssen & Edgar Spreeuwenberg zullen nog te zien zijn op de geplande optredens voor 2017 tot aan de Zuid-Nederlandse Buutkampioenschappen in maart 2017 te Wanroij, waar zij dan onze laatste optredens ten tonele zullen brengen. Nieuwe boekingen worden vanaf heden niet meer aangenomen.

'We krijgen nog altijd veel lovende reacties maar de weg naar een optreden wordt voor mij steeds langer en de energie die ik altijd uit een optreden heb geput is niet meer hetzelfde dan in het verleden.' aldus Arnold Janssen.

Edgar Spreeuwenberg vind het heel jammer dat Arnold heeft besloten om te stoppen. 'Maar heb ook zeker begrip voor zijn standpunt, de weg naar een optreden, het optreden zelf, het hectische, de spanning en stress van een volle avond of een vol weekend optreden moet resulteren in een plus en niet in een min oftewel het moet je meer energie geven dan dat het je kost.'

Een speciaal woord van dank willen de Twopetjes richten aan CV de Vlaskop uit Melderslo en CV Den Dreumel in Horst waar zij in 1998 een podium kregen. 'Met hun vertrouwen destijds kunnen wij nu terugkijken op 18 geweldige jaren, nogmaals dank', besluiten Arnold Janssen en Edgar Spreeuwenberg.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)