Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Eenden invasie in America

20 april 2018

In de afgelopen week zijn er op diverse plaatsen in America een aantal eenden neergestreken. Niet zomaar langs de beek of op een andere plaats maar op hoogte.

Stichting Het Beukenhof, de stichting achter de renovatie van het voormalige openluchttheater, is het brein achter de ludieke actie. Om geld in te zamelen voor de totstandkoming van een nieuwe dierenweide, natuurspeeltuin en openluchttheater organiseert de stichting op kermismaandag 2 juli een Duckrace bij Boëms in de Beak.

Wie Stichting het Beukenhof wil steunen in de realisatie van de plannen kan deelnemen aan de Duckrace. De eendjes zijn voor € 2,50 per stuk te koop bij Café Boëms Jeu, Dagwinkel America en Ine Derks-Haegens. De verkoop start op zaterdag 21 april tijdens de Nacht van het Dorp in America.

Op kermismaandag 2 juli om 17.00 uur worden alle verkochte eenden bij Café Boëms Jeu in de beek 'losgelaten' en kan de race beginnen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)