Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Eerste plaats voor HZPC Minioren

13 november 2018

Zondag 11 november vond in het zwembad van Venray de Minioren Clubmeet wedstrijd plaats. Een wedstrijd die dit weekend door alle zwemverenigingen in Nederland werd gezwommen. In Venray ging HZPC Horst de strijd aan met 8 andere verenigingen uit Noord- en Midden-Limburg. De deelnemers zwommen niet voor medailles, maar voor het team.

Het aantal gezwommen seconden per afstand werd aan het einde bij elkaar opgeteld en de vereniging met het minste aantal seconden eindigde bovenaan in het klassement. Het beste team van elke provincie mag meedoen aan de Nationale finale later in het seizoen. HZPC bleek na de wedstrijd in totaal het minste aantal seconden te hebben zodat ze de wedstrijd als team wonnen.


De wedstrijd werd ook in Maastricht gezwommen. Na afloop bleek dat HZPC als 2e van Limburg is geëindigd. Helaas niet genoeg voor deelname aan de Nationale finale, maar wel een resultaat waar de club trots op mag zijn.

Voor HZPC kwamen Mazen Ahmed, Jasper Akkermans-Janssen, Noa Bartelds, Collin Jacobs, Guido Jacobs, Jesse Jacobs, Niels Rongen, Isis Sikes, Mila Sikes, Stephan Sjeptoera, Ard Sprunken, Jorn Sprunken, Fleur Veens, Koosje Versteeg, Sten Verstegen en Julia van Well in actie.

Er werden in totaal 25 nieuwe persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering kwam op naam van Ard Sprunken op de 50 meter schoolslag. Ook op de estafette onderdelen werd sneller gezwommen dan de inschrijftijden.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)