Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Eerste voorstelling Grikon Jeugdtoneel

14 oktober 2017

Dit weekend speelt de jeugdgroep van Toneelvereniging Grikon uit Griendtsveen haar allereerste voorstelling. In het 40-jarige jubileumjaar brengt de toneelgroep het stuk 'De nieuwe kleren van de Keizer', een sprookje uit 1837 van Hans Christian Andersen.

Gri-endtsveens Kon-takt, waar Grikon voor staat, is in 1977 opgericht met als doel de inwoners dichter bij elkaar te brengen. De jaarlijkse voorstellingen van Grikon, die werkt met professionele of semi-professionele regisseurs, treken ieder jaar bezoekers uit het Peeldorp, maar ook ver daarbuiten.

De regie van de eerste voorstelling van de jeugdgroep is in handen van de ervaren jeugdtoneel-regisseuse Anita Rongen uit America.

'De nieuwe kleren van de Keizer' is te bekijken op zaterdag 14 oktober om 20:00 uur en op zondag 15 oktober om 15:00 uur in 'de Zaal' in Griendtsveen, en kaarten reserveren kan nog via info@grikon.nl of telefonisch op 06-22502271.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)