Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Enquête behoefte kermis Tienray

21 februari 2018

Door middel van een enquête wil het Dorpsoverleg Tienray de behoefte van de kermis in het dorp peilen. Tienray probeert haar kermis sinds een paar jaar nieuw leven in te blazen, dit jaar is de kermis van 7 tot en met 10 juli.

Kermiscommissie OJC Gaellus en kermiscomité Tienray vinden het belangrijk dat de leefbaarheid in een dorp als Tienray behouden blijft. Ze vinden dat daar ook enkele dorps festiviteiten voor jong en oud bij horen. “Al jaren komen wij als kermisorganisatie op verschillende kermissen en komen wij tot de conclusie dat zoiets ook zeker mogelijk moet zijn in Tienray. We zijn al een aantal keren samengekomen om te sparren en verder na te denken over ideeën”, zeggen de iniatiefnemers.

Volgende week komt de enquête in het kräntje, in de brievenbus en op Facebook. Tussen 5 en 9 maart worden de ingevulde enquêtes aan huis opgehaald.

Kermiscommissie OJC Gaellus en kermiscomité Tienray willen proberen zoveel mogelijk ideeën dit jaar al mee te nemen en te realiseren.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)