Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Ereprijs voor St. Jan Grubbenvorst

28 mei 2019

Na vijf jaar is het schutterij St. Jan uit Grubbenvorst weer eens gelukt om de ereprijs in de wacht te slepen tijdens het bondschuttersfeest van de Noord- en middenlimburgse Schuttersbond Juliana.

Het feest vond plaats op zondag 26 mei bij schutterij broederschap St. Urbanus in Belfeld.

Tijdens de optocht en de beoordelingswedstrijden behaalde de schutterij uit Grubbenvorst eerste prijzen voor het mooiste geheel, de beste houding, de beste vaandeldrager, de mooiste marketentstersgroep, de modelste sappeur en het mooiste koningspaar. Een tweede plaats was er voor de beste commandant en de beste bordjesdrager. Tenslotte was er nog een derde plaats voor de mooiste koningin en het beste defilé.

Tijdens de schietwedstrijden behaalden de drie zestallen van St. Jan de maximale 36 punten. Na kaveling was er een eerste plaats voor het A zestal, eerste plaats voor het B zestal en een tweede plaats voor het C zestal.
Alle resultaten bij elkaar waren uiteindelijk voldoende voor toekenning van de ereprijs. De prijs werd beschikbaar gesteld door de gemeente Venlo.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)