Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zon en sluierbewolking maar geen regen. Het wordt opnieuw zomers warm met 25 à 26°. Wind: Z.Z.O. 2-3 Bft.

Essentie maakt kieslijst bekend

21 januari 2018

Essentie heeft de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart bekend gemaakt. De lijst bestaat uit ervaren kandidaten als nieuwkomers. 


Naast lijsttrekker Bram Hendrix uit Sevenum staat Eric Beurskens uit Horst op plaats twee. Hij is eerste kandidaat wethouder namens Essentie. De zittende raadsleden Bianca van den Berg uit Lottum en Frans Kerstjens uit Swolgen staan respectievelijk op plaats drie en vijf.

Horstenaar Jeroen Brouns is de eerste nieuwkomer op de lijst op plek vier. Hij is wel al lid van de commissie Samenleving. Op de plaatsen zes tot en met tien staan nieuwe gezichten voor de partij.

Voorzitter Bart Bertrams is trots op de kieslijst: 'Onze lijst is een prachtige afspiegeling van de gemeente Horst aan de Maas. Kandidaten met een breed netwerk in alle onze kernen en ook daarbuiten. Ik ben trots op het grote aantal nieuwkomers op onze lijst. Veel jonge mensen, maar ook mensen met al wat meer levenservaring en die beschikken over een ruim en breed denkvermogen', besluit hij.

De kandidaten vanaf plaats 16 zullen Essentie actief ondersteunen. Wethouder Paul Driessen, die eerder heeft aangegeven in de nieuwe periode niet beschikbaar te zijn als wethouder, completeert de lijst.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)