Menu

Twitter feed Reindonk

Evertsoord


Filteren op datum:
        

Gemeenschapshuis Evertsoord

Gepubliceerd op: 19-09-2018 13:00

De gemeenteraad heeft dinsdagavond besloten om te investeren in een toekomstbestendig gemeenschapshuis (de Smêlentôs) in Evertsoord. De gemeente stelt een subsidie beschikbaar. om het gebouw te voorzien van een kwaliteitsverbetering waardoor er voor de toekomst meer mogelijkheden ontstaan, zodat de gemeenschapsaccommodatie in Evertsoord behouden kan blijven. Dit is de eerste maatschappelijke accommodatie die dankzij het accommodatiebeleid wordt opgeknapt waardoor het kan blijven bestaan en ten goede komt aan de leefbaarheid van het dorp.

Wethouder Han Geurts (Accommodaties): “Wij hechten veel waarde aan leefbaarheid en ontmoeting in eigen dorp. Met deze investering krijgt ook ons kleinste dorp een multifunctioneel en duurzaam gebouw. De inwoners hebben goed gekeken naar waar de behoefte ligt en op welke manier daar een invulling aan gegeven kan worden.”
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Rook- en geuroverlast door smeulbrand

Gepubliceerd op: 07-03-2018 12:33

Het smeult nog steeds in natuurgebied 't Zinkske tussen Neerkant en Helenaveen. Dit zorgt voor rook- en geuroverlast in de omgeving, ook in Limburg-Noord.
Lees verder

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen online

Gepubliceerd op: 26-02-2018 12:27

Vanaf vandaag staat de stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart online voor de kiezers in Horst aan de Maas. Het invullen van de stemwijzer op horstaandemaas.mijnstem.nl ondersteunt bij het bepalen welke partij het best bij de opvatting van de kiezer past.
Lees verder

Zorgen om garantstelling Horst a/d Maas 800

Gepubliceerd op: 25-01-2018 08:26

Het college van B&W wil stichting Horst aan de Maas 800 een garantiestelling geven voor eventuele tekorten van maximaal 100.000 euro. De stichting is hierdoor verrast.
Lees verder

Meer Evertsoord

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)