Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Evertsoord


Filteren op datum:
        

Loods in Evertsoord 12 maanden op slot

Gepubliceerd op: 01-08-2019 20:30

Burgemeester Palmen van Horst aan de Maas heeft besloten dat een loods gelegen aan de Kerkkuilenweg in Evertsoord twaalf maanden wordt gesloten. In deze loods heeft de politie enige tijd geleden een XTC laboratorium aangetroffen.

Dit laboratorium was ten tijde van de ontdekking niet in gebruik, maar duidelijk was wel dat er recent een zeer forse hoeveelheid amfetamine pasta (ook wel natte speed) is geproduceerd. Dit is een zeer ernstige schending van de openbare orde.

Ook de aanwezige woning op het perceel wordt tijdelijk gesloten voor de duur van 3 maanden.

Heeft u het vermoeden dat er in een pand een hennepkwekerij, XTC-lab of andere drugs aanwezig is? Meld wat u weet, ook als u twijfelt! U kunt anoniem een melding doen via de telefoonlijn Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000), of contact opnemen met de gemeente Horst aan de Maas (077- 477 977).
Lees verder

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Openingswedstrijd golfen met een fysieke beperking

Gepubliceerd op: 03-04-2019 14:00

De Peelse Golf in Evertsoord stelt op vrijdag 19 april de golfbaan ter beschikking aan de Nederlandse Golf Federatie voor de seizoens-openingswedstrijd voor spelers met een fysieke beperking.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Rook- en geuroverlast door smeulbrand

Gepubliceerd op: 07-03-2018 12:33

Het smeult nog steeds in natuurgebied 't Zinkske tussen Neerkant en Helenaveen. Dit zorgt voor rook- en geuroverlast in de omgeving, ook in Limburg-Noord.
Lees verder

Meer Evertsoord

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)