Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Evertsoord


Filteren op datum:
        

Wijziging dienstregeling busvervoer

Gepubliceerd op: 09-12-2017 09:41

Vervoerder Arriva past zondag 10 december een groot aantal busdiensten in Limburg aan. Ook in Horst aan de Maas zijn er een aantal ingrepen die volgens het bedrijf moeten leiden tot een flinke verbetering van de bereikbaarheid.
Lees verder

Sevenumse en Kronenbergse kinderen naar de boer

Gepubliceerd op: 11-10-2017 20:53

De groepen 6 van de Sevenumse en Kronenbergse basisscholen waren woensdagochtend aanwezig bij melkveehouderij Hendrix-Janssen in Evertsoord. In het kader van het project KERNgezond waren er verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen.
Lees verder

Boek over Sevenumse ondernemers

Gepubliceerd op: 27-09-2017 12:07

In het kader van het 30-jarig bestaan brengt de Heemkundevereniging Sevenum een nieuw boek uit. In het boek wordt de ruim honderdjarige geschiedenis beschreven van de Sevenumse ondernemers die in de 20e eeuw in de voedingssector werkzaam waren.
Lees verder

Nieuw uiterlijk voor kerkhof Evertsoord

Gepubliceerd op: 08-09-2017 16:23

Op initiatief van het kerkbestuur- en overlegplatform Evertsoord, Groengroep Sevenum en P.I. Ter Peel wordt het kerkhof in Evertsoord gerenoveerd. Onder andere de poort wordt verfraaid, de entree opgeluisterd, het patersgraf onderhouden, een gereedschapshoek toegevoegd en een rustplek gecreëerd.
Lees verder

Wensbus voor omliggende dorpen

Gepubliceerd op: 22-08-2017 16:30

Van omliggende dorpen van Horst aan de Maas krijgen dit najaar ook Wanssum en Ysselsteyn een Wensbus. Met deze vorm van openbaar vervoer kunnen mensen op oproep bijvoorbeeld naar de huisarts, ziekenhuis of dagbesteding.
Lees verder

Meer Evertsoord

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)