Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Evertsoord


Filteren op datum:
        

Inbraak in Evertsoord

Gepubliceerd op: 19-03-2017 11:51

De politie onderzoekt een inbraak op de Helenaveenseweg in Evertsoord. Dat meldt de politie Horst.

Op de doorgaande weg tussen Evertsoord en Helenaveen is er donderdag 16 maart tussen 12.30 en 13.30 uur ingebroken in een vrijstaande woning.

Mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900-8844.
Lees verder

Prins Frank in Kronenberg en Evertsoord

Gepubliceerd op: 25-01-2017 08:00

Tijdens de aftrap van het carnavalsseizoen in Kronenberg en Evertsoord is Frank Reinders gepresenteerd als de 58e carnavalsprins van de Kroënekraan en de Piëlhaas.

In de Torrekoel zagen de carnavalsvierders op de bühne het thema Western, compleet met een saloon en een Jail.
Tijdens de show werd de vermomde prins op spectaculaire wijze binnen gereden. Vorst Harald hield het trio daarna niet langer in spanning, en werden Prins Frank Reinders en zijn adjudanten zijn Freek van Dooren en Joost Louwers gepresenteerd.
Lees verder

Plannen Smêlentôs in Evertsoord overhandigd

Gepubliceerd op: 07-12-2016 22:21

Het bestuur van De Smêlentôs in Evertsoord heeft woensdagmiddag de toekomstplannen gepresenteerd. In het 53-jarige gemeenschapshuis werd het rapport overhandigd aan wethouder van Rensch.

In nauw overleg hebben Spirato, de vertegenwoordiger van gemeenschapsaccommodaties in Limburg, en het bestuur de ideeën uitgewerkt en op papier gezet.

Donderdag om 12:15 uur bij Reindonk-radio een gesprek met Harry de Greef, voorzitter van de stichting met een toelichting op de plannen.
Vanaf 17:00 uur is op TV-Reindonk een tv-verslag te zien.
Lees verder

Kink in de kabel bij Friends For Music

Gepubliceerd op: 03-11-2016 15:00

Fanfare Monte Corona organiseert al meerdere jaren 'Friends For Music', ieder jaar met nieuwe thema's. Eerder gaf de organisatie van Friends for Muric aan op zoek te zijn naar een nieuw concept voor 2016, en daarbij De Maaspoort in Venlo, waar het altijd heeft plaatsgevonden, om te ruilen voor Sportpark De Heesbergen in thuishaven Kronenberg. Voorzitter Henk Sturme van Fanfare Monte Corona: "We hebben samen met SV Kronenberg de handen ineen geslagen. Graag hadden we in 2016 dit evenement al onder de aandacht gebracht. Er is echter een 'kink' in de kabel gekomen."
Lees verder

D-examen in de kerk van Kronenberg

Gepubliceerd op: 11-07-2016 17:08

Onlangs vond onder grote publieke belangstelling een bijzonder concert plaats in de Kronenbergse kerk. Het openbare D-examen van twee saxofonisten in opleiding bij Via Corona, de eigen muziekopleiding van fanfare Monte Corona uit Kronenberg en Evertsoord.
Lees verder

Meer Evertsoord

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)