Menu

Twitter feed Reindonk

Extra jubileumvoorstelling Poespas

4 september 2017

Er komt een extra voorstelling van Zwárt Zaod, de jubileumvoorstelling van toneelvereniging Poespas uit Hegelsom. Omdat de kaartverkoop voor de geplande vijf voorstellingen zo goed gaat is zondag 24 september toegevoegd aan het speelschema.

De 40-jarige amateurtoneelvereniging is blij verrast met dit succes. “Normaal geven we vier voorstellingen voor zo’n 520 man publiek, nu hadden we vanwege het jubileum al gekozen voor vijf voorstellingen. Daarbij zijn er ook nog eens meer zitplaatsen”, zegt Martijn Lenssen van Poespas.

De speciale uitvoeringen van Poespas worden gegeven in het al enkele jaren gesloten tuincentrum Jenniskens aan de Kogelstraat in Hegelsom. Drie voorstellingen zijn nu uitverkocht, de rest bijna. Dat houdt in dat het totaal aantal bezoekers richting de 900 gaat.

In plaats van de gebruikelijke klucht of blijspel speelt de vereniging dit jaar een stuk dat speciaal voor hen is geschreven. Samen met regisseuse Lisette Leenders werkten de spelers de afgelopen maanden aan een voorstelling vol met humor, liefde, fantasie en livemuziek. Poespas heeft hiervoor de samenwerking gezocht met enkele muzikanten uit Hegelsom en omgeving.

De voorstellingen van Zwárt Zaod vinden plaats op 15, 17, 20, 22, 23 en 24 september.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)