Menu

Twitter feed Reindonk

Extra Midzomeravonden in Toverland

1 augustus 2018

Toverland presenteert deze zomervakantie drie extra Midzomeravonden op zaterdag. Tijdens dit zomerse evenement is het attractiepark gehuld in een kleurrijke festivalsfeer en kunnen bezoekers vanaf 17.00 uur genieten van extra entertainment in de zes themagebieden.

“De Midzomeravonden zijn erg succesvol gebleken. We merken dat gasten genieten van de betoverende sfeer en zeker in combinatie met de huidige temperaturen voelt een bezoek aan de Midzomeravonden aan als een avondje in de Mediterranee", vertelt Teun Dielesen, Operationeel Directeur. “Vandaar dat we nog meer mensen de mogelijkheid willen bieden om 's avonds te genieten van al het moois dat Toverland te bieden heeft.”

De Midzomeravonden worden afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Toverland is deze avonden geopend tot 23.00 uur. De Midzomeravonden vinden nog plaats op woensdag 1, 8, 15 en 22 augustus en zaterdag 4, 11 en 18 augustus 2018. Het evenement is vanaf 19.00 uur voordelig te bezoeken met een speciaal avondticket, uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)