Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Flinke verbouwing Limburgse Peel in America

12 mei 2017

Center Parcs start eind dit jaar met een volledige renovatie van park Limburgse Peel in America. Voor ruim 14 miljoen euro krijgen alle huisjes, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en winkelgebied Market Dome een facelift.

Center Parcs wil de werkzaamheden voor de zomer van 2018 afronden.

De in totaal 475 cottages worden in fases volledig gerenoveerd. Het bedrijf introduceert in America ook vier nieuwe varianten van deze huisjes. Deze verblijven worden gekenmerkt door meer comfort en luxe.

Het zwemparadijs wordt uitgebreid met een interactieve glijbaan en nieuwe speeltoestellen. Ook de sauna wordt volledig vernieuwd. Deze zomer opent een nieuwe kinderboerderij al haar deuren op de Limburgse Peel.

De infrastructuur in het park wordt ook ingrijpend vernieuwd. Er komt een nieuwe entree en receptie en een autovrije promenade. De winkels en horecavoorzieningen in de Market Dome worden in een nieuw jasje gestoken.

Center Parcs viert deze maand haar vijftigste verjaardag. Het andere park van het bedrijf in America, Het Meerdal, werd in 1971 als derde park van het toenmalige Sporthuis Centrum geopend. Het vakantiepark had toen nog de naam Bos en Strand. In 2002 kwam Limburgse Peel, toen nog Loohorst genaamd, ook in handen van Center Parcs.

Om het vijftigjarig jubileum te vieren zet Het Meerdal in America zondag de deuren open voor geïnteresseerden tijdens een open dag.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)