Menu

Twitter feed Reindonk

  • Stimuleringsmaatregelen woningmarkt Horst aan de Maas bit.ly/2Gomy8Y

Fotowedstrijd Cultureel Erfgoed

6 november 2018

De invloed van de mens op onze landschappelijke omgeving is groot. Lanen, holle wegen, hoogstamboomgaarden, amfibieën poelen of heidevelden hebben het Limburgse landschap gemaakt tot wat het nu is. Het thema ‘CULTUREEL ERFGOED’ werd, gezien het grote aantal inzendingen, enorm gewaardeerd. Vooral de kwaliteit van de ingezonden foto’s uit de natuurgebieden van Stichting het Limburgs Landschap stemde de jury uiterst tevreden.

Uit de ruim 700 inzendingen van 132 fotografen zijn door de fotojury 36 foto’s uitgekozen die worden opgenomen in het fotoboek ‘2018, 36 winnaars’. Deze zullen in 2019 ook geëxposeerd gaan worden in het Kasteel Arcen, maar u kunt ze ook nu al bekijken op www.limburgs-landschap.nl

Een vakjury heeft uit die 36 foto’s uiteindelijk 12 foto’s geselecteerd die gaan strijden om de hoofdprijs van maar liefst € 500,-. Iedereen kan eenmalig een stem uitbrengen op één van de 12 foto’s via www.fotowedstrijdlimburgslandschap.nl. Stemmen kan tot en met zondag 25 november; de winnaar wordt medio december bekend gemaakt. Onder de publieksstemmers wordt o.a. een aantal fotoboeken verloot. Stemmen dus!

Foto's:
Joep Klaassens: de voormalige schietbaan op de Groote Heide bij Venlo

Joost Geeraeds : Landgoed Bleijenbeek bij Afferden
Lyzette Schijft: restanten van de Tweede Wereldoorlog op Landgoed de Hamert


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)