Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Frank en Diana Boerenbruidspaar Griendtsveen

17 januari 2018

Frank van Kachele Toon en Helmie ant Leissels Kanaal en Diaan van aardbei Michiel en Petra van het Zinkske uit de Ouwe Peel worden op carnavalsmaandag in de onecht verbonden als het Boerenbruidspaar 2018 van de Griendtsveense carnavalsclub De Klotbultjes.

Dat werd zaterdagavond tijdens de jaarlijkse kletsavond van de Klotbultjes bekend gemaakt. In het dagelijkse leven is het boerenbruidspaar beter bekend als Frank Schouten en Diana Penninx. De onechte huwelijksvoltrekking wordt op carnavalsmaandag vanaf 16.00 uur gehouden ‘veur de kerk, op ut plein’ in Griendtsveen.

In Griendtsveen staat nu voor de eerste keer in ruim 20 jaar weer de boerenbruiloft op het programma. Voorzitter Carlo Spreeuwenberg: 'Petje af voor het enorme voorwerk van deze enthousiaste carnavalsvierders. Erg fijn dat op deze manier een nieuwe activiteit op onze carnavalskalender komt.'

CS De Klotbultjes heeft de eer om in 2018 de sleuteloverdracht van de gemeente Horst aan de Maas mede te mogen organiseren. Een grandioos festijn op carnavalszondag in de Merthal in Horst.

Programma carnaval Griendtsveen:
Zondag 21 januari: receptie
Zaterdag 10 februari: snotneuzenbal
Zondag 11 februari: sleuteloverdracht Horst (mede-organisatie: Klotbultjes Griendtsveen)
Maandag 12 februari: boerebruiloft & knapzak
Dinsdag 13 februari: optocht en sluiting


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)