Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Funpop en Disco ’t Trefpunt bundelen krachten

8 mei 2019

Stichting Funpop organiseert jaarlijks een meerdaags festival voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ieder die met de doelgroep begaan is. Disco ’t Trefpunt verzorgt tweewekelijks een regionale disco-avond in Horst. Disco ’t Trefpunt en Funpop gaan vanaf 7 mei een nauwe samenwerking aan.

Beide organisaties staan voor dezelfde uitdagingen. Hoe zorgen ze ervoor dat, ondanks de bezuinigingen in de zorg, mensen met een beperking Disco ’t Trefpunt en Funpop met passend en betaalbaar vervoer kunnen blijven bezoeken? En daarnaast kampen vrijwilligersorganisaties, mede ook door toenemende en striktere eisen van hogerhand, steeds vaker met problemen om vrijwilligers te vinden die de organisaties draaiende houden. Gebruik maken van elkaars kennis en kunde die ligt bij de vele gezamenlijke vrijwilligers, daar ligt de sleutel tot succes. Funpop en ’t Trefpunt verschillen qua grootte en frequentie van elkaar, maar bezoekers en vrijwilligers van beide organisaties zijn volstrekt gelijkgestemden.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)