Menu

Twitter feed Reindonk

Gazonmaaier races Lottum

18 september 2018

Het evenement vindt plaats op 23 september 2018

Het Gazonmaaier race Team Lottum rijdt al jaren mee in het Nederlands Kampioenschap Gazonmaaier racen. Vanaf 1999 houden wij ook ieder jaar een eigen wedstrijd in of in de nabijheid van Lottum. Dit jaar dus voor de 20e keer. Het GT Lottum team heeft besloten om te stoppen met het organiseren van een jaarlijkse eigen wedstrijd. Het is als kleine vereniging steeds moeilijker om een heel evenement zelfstandig rond te krijgen.

Op zaterdag 22 september houden wij onze laatste race op het circuit gelegen aan de Stokterweg in Lottum. Dit is ook tevens de finale van het N.K. Gazonmaaier racen 2018 De eerste manches zullen vanaf 13.00 uur verreden worden. In de pauze en tussen de manches door een optreden van de band Human People. 's Avonds in de tent de prijsuitreiking voor het Nederlands Kampioenschap met aansluitend een optreden van de Lottumse band Thei en de Vetkup 5.

Op zondag zal er vanaf 12.00 uur nog een damesrace verreden worden en zullen er sprintwedstrijden plaatsvinden. Op zondag is de entree gratis.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)