Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Gemeente feliciteert beste terras van Limburg

4 juni 2017

Herberg De Morgenstond in Griendtsveen is door dagblad De Limburger verkozen tot beste terras van Limburg. Namens de gemeente overhandigde wethouder Paul Driessen daarom een bos bloemen aan uitbater Gerold van de Vrande.

Honderden lezers van De Limburger nomineerden een leuk terras voor de verkiezing het Beste terras van Limburg 2017. De jury selecteerde uit alle inzendingen vijftien terrassen. Zij hebben die vervolgens bezocht, bekeken en beoordeeld.

Het verschil tussen winnaar, De Morgenstond en nummer twee, Eetcafé Aon ’t Bat in Eijsden was volgens juryvoorzitter en hoofdredacteur van de Limburgse kranten Roy op het Veld zeer klein. "De originaliteit van de gerechten, de verzorging en aankleding van het terras en de klantvriendelijkheid was in Griendtsveen net iets groter dan in Eijsden."

De Morgenstond wordt door de jury geprezen om de originele en verzorgde presentatie van de gerechten en de grote klantvriendelijkheid. Ook het feit dat de herberg op een verrassende en succesvolle manier omgaat met de omgeving de Peel wordt als meerwaarde beschouwd. Van der Vrande ziet de eerste prijs als een bekroning voor de inspanningen, die hij samen met zijn team van 30 medewerkers heeft verricht om De Morgenstond tot een veel bezochte horecazaak te maken. "Een terras is topsport. Er komen steeds meer terrassen bij en de gasten willen iedere keer weer verrast worden. Iedereen heeft thuis een espressoapparaat en speciale biertjes kunnen ze overal halen”, zegt hij in De Limburger.

De derde plaats bij de verkiezing het Beste terras van Limburg 2017 was voor Bosbrasserie In de Sluis in Well.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)