Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Gemeente start stimuleringsfonds ondernemers

Gemeente Horst aan de Maas start een stimuleringsfonds voor ondernemers met innovatieve projecten. Het fonds richt zich op drie sectoren: agrifood/agribusiness, vrijetijdseconomie en de overige MKB-sectoren.

De gemeente wil deze sectoren graag ondersteunen en actief deelnemen aan samenwerkingsverbanden van ondernemers. Wethouder Paul Driessen: 'Mede door het stimuleringsfonds kunnen wij ervoor zorgen dat een innovatief initiatief ook tot uitvoering komt. Daarnaast willen we ook een bijdrage leveren aan de lokale economische ontwikkelingen.'

Ook wethouder Bob Vostermans ziet veel mogelijkheden: 'Met dit fonds willen wij verbindingen stimuleren tussen lokale ondernemersinitiatieven en de ontwikkelingen binnen Greenport Venlo. De thema’s van Greenport Venlo zoals agro en maakbedrijven sluiten goed aan bij het DNA van ons lokaal bedrijfsleven'.

Wilt u in aanmerking komen voor een bijdrage uit het stimuleringsfonds voor ondernemers? Neem dan contact op via gemeente@horstaandemaas.nl of bel 077-477 97 77.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)