Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Genomineerden MKB Limburg Prijs 2019 bekendgemaakt

16 april 2019

De komende weken strijden acht geselecteerde bedrijven voor een plekje in de finale. Het publiek mag haar stem laten gelden. De beste drie van de acht genomineerde kandidaten mogen door naar de finale en worden beoordeeld door de jury. De prijsuitreiking is op 12 juni.

De prijs is voor het bedrijf met de grootste maatschappelijke meerwaarde. De genomineerden zijn ACS Cleaning, Beej Benders, Blanche Dael, Blue Berrie Hill, Emma Safety Footwear, Boomkwekerij Fleuren, Tuincentrum Leurs en Re Use Materials. 


De selectiecommissie heeft alle aanmeldingen beoordeeld op de invulling van het thema ‘van winst naar waarde’ en acht bedrijven geselecteerd die zichzelf mogen presenteren aan het publiek. In de publieke stemronde, die tot en met zondag 28 april duurt kan het publiek kan zijn/haar stem uitbrengen op zijn favoriete kandidaat. 

Uit de publieke stemronde komen drie finalisten die worden beoordeeld door de jury. De winnaar krijgt een kunstwerk en voor € 10.000 advertentietijd via media van L1 en een kunstwerk van een Limburgse kunstenaar.

Foto: Dekkers Tweewielers uit Wanssum won de prijs in 2018 | © MKB-Limburg
Bron: WijLimburg


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)