Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Genomineerden Ondernemersprijs bekend

10 oktober 2017

De ondernemers die voor 2017 door de Adviesraad van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2.0 aan de jury worden voorgedragen zijn: Henk Kuijpers, Wouter Kuijpers en Frans Bakker van Dinnissen BV te Sevenum, Frank Cornelissen, Matt Derkx, Jim Derkx en Rick Derkx van Limbraco International BV te Horst en René Francken van Montair Process Technology te Kronenberg.

Onder leiding van Leon Litjens zijn de genomineerden voorgedragen, welke nu aan de jury worden voorgelegd. Er wordt niet meer gewerkt met een selectiecommissie maar met een adviesraad. Dit is een van de vernieuwingen binnen de Ondernemersprijs Horst aan de Maas.

Op basis van vastgestelde criteria die passen bij het thema voor 2017, Internationaal Ondernemen, zijn de drie genomineerden voorgedragen. Het is nu aan de jury onder leiding van Chris Buijink om de uiteindelijke winnaar te bepalen. De jury doet eigenstandig onderzoek en diept hiermee de genomineerden verder uit. De drie genomineerde kandidaten worden door de jury bezocht en mogen zichzelf en hun onderneming presenteren. Ook een interview maakt onderdeel uit van de jurering.

De uitreiking, die op een geheel vernieuwde wijze zal worden vormgegeven, vindt dit jaar plaats op 23 november in de Merthal in Horst.

De adviesraad bestaat uit onder andere voorzitters van enkele ondernemersverenigingen in Horst aan de Maas, een gemeentelijk bestuurder, de twee laatste winnaars van de ondernemersprijs en bestuurders uit het onderwijs.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)