Menu

Twitter feed Reindonk

Geslaagde lancering Reindonk 2.0

Vrijdagavond is Reindonk 2.0 officieel van start gegaan. Wethouder Birgit op de Laak van Horst aan de Maas en Ivar Oosterloo van The Voice Of Holland gaven om 20:00 uur het startsein met de onthulling van de vernieuwde website.
 
Met Reindonk 2.0 wil de lokale omroep van Horst aan de Maas zich nog meer gaan richten op het lokale nieuws uit de gemeente en de randgebieden.
 
Zaterdag 2 en zondag 3 november bezochten vele belangstellenden het Open Huis van Omroep Reindonk. Directeur Pieter Janssen: "We kunnen terugkijken op een geslaagd weekeinde. Ruim 1.000 belangstellenden hebben ons bezocht waarbij we ook vele positieve reacties kregen wat ons sterkt naar de toekomst toe."
 
De Open Dagen werden muzikaal luister bijgezet door diverse artiesten, zoals Math Craenmehr, Karlijn van Dinther, Tamara Konings, de Golde Liesjes, Eva Wijnen, Joris Janssen, Pim Minkenberg, Thijssen & Co, Aaltied Noeit te Laat, Um & Um, Marion Steeghs, Marloes Nogaerde, Bart Reijnders, Joep van Wegberg, Onjeklonje, Miel Hoeijmakers en Roel Backus.
 
Voor collega-omroepen en lokale verenigingen uit Horst aan de Maas waren er enkele workshops om kennis en nieuws uit te dragen via een breed netwerk. "Omroep Reindonk beschikt over de meeste internetbezoekers op onze nieuwssite van geheel Horst aan de Maas", geeft Pieter Janssen aan. "Met 16 lokale correspondenten en vele verenigingen hebben we de handvaten in de samenleving en kunnen we de toekomst goed in."

Op Omroep Reindonk TV zal vanaf woensdag 6 november een sfeerreportage van de herlancering en Open Dagen te zien zijn.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)