Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Gezondheidsprikkels voor gezonde initiatieven

20 december 2017

Vijf gezonde initiatieven in de gemeente Horst aan de Maas hebben dinsdag tijdens een netwerkbijeenkomst bij de IJsbaan in Horst de Gezondheidsprikkel in ontvangst genomen. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Stichting Walk 4 the Roses, BrokezeBruist, Boerderij Educatie Limburg, Naoberzorg Meerlo en Beweegprogramma Peuters.

De vijf initiatieven, die zijn uitgekozen door de Raad van Gezondheid van GR2025, kregen allen een cheque van duizend euro ter ondersteuning van hun activiteiten.

In de gemeente worden jaarlijks door veel partijen gezonde evenementen en initiatieven ontplooid. Als stimulans reikt de Gezondste Regio 2025 de Gezondheidsprikkel uit. Dit is de opvolger van De Verbinding, die twee jaar geleden voor de eerste keer werd uitgereikt.

Leon Weijs nam dinsdag officieel afscheid van Gezondste Regio 2025. Hij is per 1 november gestopt als kwartiermaker van de organisatie.

foto: Facebook/Stichting Walk 4 the Roses


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)