Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Glaze Hoês Horst aan de Maas afgelast

De organisatie van 'Ut Glaze Hoes 2015' in Horst heeft, in samenspraak met de vijf goede doelen, besloten om Ut Glaze Hoês dit jaar geen doorgang te laten vinden.

Voorzitter Jan Nabben van Stichting Ut Glaze Hoês: "Na eerdere problemen met het stemmen op de goede doelen is in goed overleg besloten, de opbrengst evenredig te verdelen onder de vijf genomineerde goede doelen, Stichting Erato, Speeltuin Roeffen Mart, SamenUit Bus, Stichting Leergeld Horst aan de Maas en het Theatercafé Horst."
 
"Achter de schermen hebben we hard gewerkt om de organisatie rond te krijgen maar we willen geen afbreuk doen aan de opzet van dit evenement", aldus voorzitter Nabben van Stichting Ut Glaze Hoês,
 
Het bestuur van Stichting Ut Glaze Hoês geeft verder aan zal alle beeldvorming welke dit jaar is ontstaan door krachten buiten de invloedsfeer van de organisatie van Ut Glaze Hoes zitten. Nabben: "Zeer veel tijd en energie is al in dit evenement gestoken door de organisatie en de vijf goede doelen, wat het genomen besluit extra zuur maakt."


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)