Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Goede luistercijfers Radio Reindonk

Het radiokanaal van Streekomroep Reindonk wordt in Horst aan de Maas goed beluisterd. Dat blijkt uit een enquête van het bureau TipHorstaandeMaas.nl. 29 Procent van de inwoners geeft aan regelmatig naar de radiozender van Reindonk te luisteren.

"We horen tot de Top 3 van best-beluisterde radiozenders in Horst aan de Maas", zo geeft directeur Pieter Janssen aan. In weekblad HALLO wordt dieper op het onderzoek in gegaan. Populaire zenders naast Reindonk zijn NPO Radio 2 en NPO 3FM. "We hebben in 2014 een Kijk- en Luisteronderzoek met stagiaires laten uitvoeren. In 2016 doen we dit nogmaals met onderzoekbureau TopOnderzoek uit Horst", zo vertelt Pieter Janssen.
 
"In het onderzoek uit 2014 kwamen al mooie cijfers naar boven, uit de resultaten van het onderzoek van TipHorstaandeMaas.nl blijkt dat de ingeslagen weg van een horizontale programmering die ingevuld wordt met informatie uit de streek beslist aanslaat, al met al een mooi cadeau op de valreep van 2015", zo besluit de directeur.
 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)