Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Golde Aspergestaeker Grubbenvorst

9 juni 2019

Jacques Geurts is zondag gehuldigd als Grubbenvorstenaar van het Jaar 2019. Al sinds 1997 wordt ieder jaar, tijdens de Aspergefeesten, een persoon uit het dorp gehuldigd met de Golde Aspergestaeker.


Jacques is zeer actief en betrokken binnen zijn dorp. Zijn kennis van cijfers is groot en daar hebben al vele stichtingen en verenigingen in de loop der jaren gebruik van mogen maken. Zo was hij financieel expert bij evenementen als het BCL treffen 2007, het OLS 2010, het LVK 2014, Limburg Requiem en het Witte Dame Festival. Als penningmeester is hij betrokken bij Grubbenvorst Online, de Jagersvereniging St. Hubertus en Stichting Mededelingen (waar hij tevens voorzitter van is).

Ook als hij niet direct betrokken is bij een vereniging of stichting, treedt hij regelmatig op als klankbord. Bovendien kunnen ook vele ondernemers en particulieren daarvoor bij Jacques terecht.

Tenslotte is Geurts lid of mede-initiator van vele evenementen en werkgroepen, onder andere de Vrinde van Gewoen Grubbevors, wandelvierdaagse De-4, ‘t Plein Aope boulestoernooi, de werkgroep station Grubbenvorst en de denktank van harmonie St. Joseph en St. Caldenbroich.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)