Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Good gedaon prijs!

10 juni 2019

Good gedaon is een prijs ter nagedachtenis van Servaas Huijs. Servaas heeft zich zijn hele leven maatschappelijk ingezet binnen en buiten Grubbenvorst. Als verbinder, initiatiefnemer en enthousiasmeerder was hij een voorbeeld voor velen. Gewoën Grubbevors wil zijn gedachtengoed graag ook in de toekomst verder uitdragen. Vandaar dat het initiatief is genomen voor Good Gedaon!, een prijs als stimulans voor en dank aan jongeren die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap.

De prijs gaat dit jaar naar Jelle van Ooijen. Hij is 19 jaar en is al vanaf zijn 14de jaar betrokken bij het Kindervakantiewerk en de Pub.

Jelle is een jonge en enthousiaste vrijwilliger, creatieve bedenker van activiteiten, opbouwer van het terrein, organisator van spellen, begeleider van groepjes kinderen en verbinder van de jeugd. Hij neemt tijdens het KVW belangeloos vrij van zijn werk en zet zich volledig in voor de jeugd van Grubbenvorst. Kortom een voorbeeld voor velen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)