Menu

Twitter feed Reindonk

Gouden KNVB-speld voor Sparta’18 voorzitter

12 januari 2018

Voorzitter Ger van den Munckhof van Sparta ‘18 heeft de gouden KNVB-waarderingsspeld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de voetbalclub. Tijdens de nieuwjaarsborrel in Sevenum werden Mat Billekens en Bart Jansen gehuldigd voor hun 40 jaar lidmaatschap.

Voetbalclub Sparta’18 bestaat dit jaar honderd jaar. De nieuwjaarsborrel was de opening van het jubileumjaar dat verder diverse activiteiten kent. Met als hoogtepunt een feestweekend in augustus en in juni of juli een wedstrijd tegen de profs van VVV-Venlo.


Van den Munckhof is geboren en getogen in Evertsoord. In 1992 werd hij lid van Sparta’18 waar hij een aantal jaren in lagere elftallen voetbalde. Ook was hij 10 jaar lid van het jeugdbestuur. In 2002 werd hij gekozen tot voorzitter van de vereniging.

Contact met andere (voetbal-)verenigingen staat bij van den Munckhof hoog in het vaandel. Als voorzitter was hij de afgelopen jaren mede verantwoordelijk voor het overnemen van het beheer van het sportpark van de gemeente, de uitbreiding van het clubgebouw en de aanleg van kunstgras op het hoofdveld. “Ger toont zijn bijzondere menselijke kant door altijd aanwezig te zijn bij onder andere jubilea, maar ook na een sterfgeval gaat hij altijd bij de mensen langs. Na de ongeregeldheden in de wedstrijd tegen Oranje-Zwart heeft Ger op een fantastische wijze iedereen begeleid. Hij is zeer goed op de hoogte van wat binnen de vereniging speelt en vaak aanwezig op het sportpark. In 15 jaar heeft Ger hooguit een wedstrijd van Sparta 1 over moeten slaan”, zegt een woordvoerder van de vereniging.

Jubilarissen Mat Billekens en Bart Jansen zetten zich op diverse vlakken in voor Sparta’18. Billekens is al meer dan 30 jaar leider waarvan de laatste 10 jaar assistent-scheidsrechter/leider bij de A1/JO19-1. Ook is hij op vrijdag de barman in de kantine van de vereniging.

Jansen werd 7-jarige leeftijd al lid van Sparta’18. Hij is sinds hij niet meer actief kan voetballen leider bij het 35+ elftal. Ook maakt hij zich verdienstelijk om subsidies voor projecten voor de vereniging binnen te halen.

foto: Sparta’18


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)