Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Gratis de ReindonkApp op je telefoon

Het laatste nieuws uit Horst aan de Maas is ook te lezen via de gratis Reindonk app. "Daarnaast is het ook mogelijk om live en on demand radio en tv-uitzendingen te kunnen volgen", zo geeft directeur Pieter Janssen van de publieke lokale omroep in Horst aan.

Reindonk.nl is dé grootste nieuwssite van Horst aan de Maas met 24 uur per dag het laatste lokale nieuws. Daarmee behoort Omroep Reindonk ook bij de acht toonaangevende lokale omroepen in Nederland. Naast het lokale nieuws op radio, televisie en nieuwe media brengt de omroep verschillende programma's op diverse platforms waarin de kijker zichzelf kan herkennen.

Via de Reindonk app is het ook mogelijk om berichten, foto's en video's in te sturen. "De omroep werkt al met zestien correspondenten in de dorpskernen van de gemeente Horst aan de Maas. Via de app is het voor iedereen mogelijk om op een eenvoudige wijze nieuwsfeiten die men tegenkomt door te sturen naar onze redactie." aldus Janssen.

De Omroep Reindonk app is voor Android en iOS. De applicatie is gratis te downloaden voor je smartphone of tablet.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)