Menu

Twitter feed Reindonk

Griendtsveen


Filteren op datum:
        

Plan behoud basisschool Griendtsveen gepresenteerd

Gepubliceerd op: 16-01-2019 11:00

Maandagavond, 13 januari heeft de stuurgroep ‘Onze toekomst’ uit Griendtsveen haar plan van aanpak gepresenteerd aan het bestuur van Dynamiek Scholengroep. Het plan is gericht op behoud van de basisschool in de kern Griendtsveen. De toekomst hiervan is onzeker door dalende leerlingaantallen.
Lees verder

De eerste voorlopige uitslagen zijn binnen.

Gepubliceerd op: 21-03-2018 21:50

 De eerste uitslagen komen binnen. Dit zijn de voorlopige uitslagen van Griendtsveen.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

SV Helenaveen-Griendtsveen weer naar A-categorie

Gepubliceerd op: 05-03-2018 09:13

Na een jaar in de reserveklasse gespeeld te hebben gaat het vaandelteam van SV Helenaveen-Griendtsveen weer in de A-categorie spelen. Tijdens een spelersbijeenkomst bleek dat er ruimschoots animo was om weer met een 'echt eerste' aan de bak te gaan op zondagmiddag.

De teleurstelling was vorig jaar groot toen bleek dat er niet genoeg draagvlak was om de competitie te starten met een competitief eerste elftal. Sommige spelers vertrokken zelfs naar andere clubs.
Lees verder

Opnieuw brand uitgebroken in De Peel

Gepubliceerd op: 02-03-2018 09:45

In natuurgebied De Peel is donderdagavond een nieuwe brand uitgebroken. Het vuur laaide nu op in Helenaveen, ter hoogte van 't Zinkske, net op de grens tussen Noord-Brabant met Limburg.
Lees verder

Meer Griendtsveen

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)