Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Griendtsveen


Filteren op datum:
        

Wethouders voetballen in Griendtsveen-Helenaveen

Gepubliceerd op: 23-05-2017 10:31

Voetballers van Helenaveen en Griendtsveen hebben maandag 22 mei de laatste training van het voetbalseizoen afgerond. Traditioneel wordt dit gedaan door wedstrijden te spelen, waarbij de ouders tegen de jeugdleden voetballen. Deze keer had de club wethouders uitgenodigd van beide Peeldorpen.
Lees verder

Werk in Mariapeel loopt volgens planning

Gepubliceerd op: 20-04-2017 07:55

Staatsbosbeheer geeft tijdens het broedseizoen, tussen 15 maart en 15 juli, de natuur in de Mariapeel en de Groote Peel de ruimte. Er zijn hooguit werkzaamheden aan de rand of buiten het natuurgebied.

De aannemers zijn begonnen met het verwijderen van de uitheemse trosbosbesstruiken in het zuidelijke veenputtencomplex in Mariaveen. Zowel de trosbosbessen als de waardevolle veenputten en peelbanen hebben de kraanmachinisten in beeld via GPS en een app op hun smartphone.
Lees verder

Prins Luuk en prinses Anneke bij De Klotbultjes

Gepubliceerd op: 15-01-2017 14:00

Tijdens de talentenjacht 'Griendtsveen’s got talent!' op 14 januari zijn de nieuwe jeugdprins en jeugdraad van Griendtsveen bekend gemaakt. Luuk Vermeulen, die vooraf aftrad als Vorst, werd later op de avond tot veler verrassing tot prins uitgeroepen. Anneke Kanters is gekroond tot prinses.
Lees verder

Griendtsveense gehuldigd

Gepubliceerd op: 13-11-2016 13:21

De in Griendtsveen woonachtige Janny Hermans is gehuldigd vanwege haar 25-jarige lidmaatschap van de Sportfokkers Neer e.o.
Lees verder

Veel belangstelling bij WK Bokkenollen

Gepubliceerd op: 09-10-2016 10:00

Op zaterdag 8 oktober vroeg in de middag, na eerst grondig het parcours te hebben verkend, startten de eerste teams voor een spannende wedstrijd Bokkenollen in Griendtsveen. Het Bokkenollen gebeurt in teamverband: twee lopers onder begeleiding van een coach starten met een dienblad voorzien van een flesje bokbier en vier met bokbier gevulde glazen. Zij leggen een parcours af met een lengte van ongeveer één kilometer om te trachten zo snel en zo veel mogelijk bokbier naar de finish terug te bezorgen. Het parcours in Griendtsveen was zoals gebruikelijk voorzien van enkel eigengemaakte en veelal spectaculaire hindernissen.
Lees verder

Meer Griendtsveen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)