Menu

Twitter feed Reindonk

Griendtsveen


Filteren op datum:
        

Burgemeester deelt weer uit!

Gepubliceerd op: 15-11-2018 11:00

Gisteren, 14 november, reikte burgemeester Ina Leppink-Schuitema de ‘Pluim’ van de burgemeester uit aan Harrie Gielens vanwege zijn bijzondere inzet voor Stichting Bokkenollen Griendtsveen.

Stichting Bokkenollen is een initiatief dat ontstaan is vanuit de lokale biljartclub, bedoeld om geld te genereren voor het 50-jarig bestaan van de vereniging. Gielens was al jaren lid van de biljartclub en heeft het voortouw genomen in de organisatie van dit evenement. Dankzij de inzet van Harrie Gielens heeft Stichting Bokkenollen Griendtsveen een goede basis en is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie die in 2018 voor de 21ste keer heeft plaatsgevonden.

De ‘Pluim’ is een persoonlijke waardering van de burgemeester voor inwoners, organisaties, verenigingen of instanties uit Horst aan de Maas. Met de ‘Pluim’ kan de burgemeester erkenning uitspreken voor de bijzondere verdiensten ook als die niet in aanmerking komen voor een gemeentelijke- of Koninklijke onderscheiding.
Lees verder

Bosbesstruiken verwijderd

Gepubliceerd op: 04-10-2018 14:51

In de puttencomplexen in de Mariapeel zijn de afgelopen jaren veel trosbosbesstruiken verwijderd. Staatsbosbeheer wil voorkomen dat de struiken opnieuw het veen overwoekeren.
Lees verder

De eerste voorlopige uitslagen zijn binnen.

Gepubliceerd op: 21-03-2018 21:50

 De eerste uitslagen komen binnen. Dit zijn de voorlopige uitslagen van Griendtsveen.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

SV Helenaveen-Griendtsveen weer naar A-categorie

Gepubliceerd op: 05-03-2018 09:13

Na een jaar in de reserveklasse gespeeld te hebben gaat het vaandelteam van SV Helenaveen-Griendtsveen weer in de A-categorie spelen. Tijdens een spelersbijeenkomst bleek dat er ruimschoots animo was om weer met een 'echt eerste' aan de bak te gaan op zondagmiddag.

De teleurstelling was vorig jaar groot toen bleek dat er niet genoeg draagvlak was om de competitie te starten met een competitief eerste elftal. Sommige spelers vertrokken zelfs naar andere clubs.
Lees verder

Meer Griendtsveen

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)