Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond -3 à -4°. Overdag eerst bewolking maar na de middag ook zonnige perioden. Max. +1 à +2°. Matige ijskoude ONO wInd.

Griendtsveen


Filteren op datum:
        

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

SV Helenaveen-Griendtsveen weer naar A-categorie

Gepubliceerd op: 05-03-2018 09:13

Na een jaar in de reserveklasse gespeeld te hebben gaat het vaandelteam van SV Helenaveen-Griendtsveen weer in de A-categorie spelen. Tijdens een spelersbijeenkomst bleek dat er ruimschoots animo was om weer met een 'echt eerste' aan de bak te gaan op zondagmiddag.

De teleurstelling was vorig jaar groot toen bleek dat er niet genoeg draagvlak was om de competitie te starten met een competitief eerste elftal. Sommige spelers vertrokken zelfs naar andere clubs.
Lees verder

Opnieuw brand uitgebroken in De Peel

Gepubliceerd op: 02-03-2018 09:45

In natuurgebied De Peel is donderdagavond een nieuwe brand uitgebroken. Het vuur laaide nu op in Helenaveen, ter hoogte van 't Zinkske, net op de grens tussen Noord-Brabant met Limburg.
Lees verder

Uitbreiding brand Deurnese Peel voorkomen

Gepubliceerd op: 01-03-2018 14:07

Door optreden van Staatsbosbeheer en de brandweer is een uitbreiding van de brand in natuurgebied de Deurnese Peel voorkomen. De brand woedt sinds dinsdagavond tussen Griendtsveen en het Kanaal van Deurne en is vermoedelijk door menselijk handelen ontstaan.
Lees verder

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen online

Gepubliceerd op: 26-02-2018 12:27

Vanaf vandaag staat de stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart online voor de kiezers in Horst aan de Maas. Het invullen van de stemwijzer op horstaandemaas.mijnstem.nl ondersteunt bij het bepalen welke partij het best bij de opvatting van de kiezer past.
Lees verder

Meer Griendtsveen

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)