Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Griendtsveen


Filteren op datum:
        

Prins Luuk en prinses Anneke bij De Klotbultjes

Gepubliceerd op: 15-01-2017 14:00

Tijdens de talentenjacht 'Griendtsveen’s got talent!' op 14 januari zijn de nieuwe jeugdprins en jeugdraad van Griendtsveen bekend gemaakt. Luuk Vermeulen, die vooraf aftrad als Vorst, werd later op de avond tot veler verrassing tot prins uitgeroepen. Anneke Kanters is gekroond tot prinses.
Lees verder

Griendtsveense gehuldigd

Gepubliceerd op: 13-11-2016 13:21

De in Griendtsveen woonachtige Janny Hermans is gehuldigd vanwege haar 25-jarige lidmaatschap van de Sportfokkers Neer e.o.
Lees verder

Veel belangstelling bij WK Bokkenollen

Gepubliceerd op: 09-10-2016 10:00

Op zaterdag 8 oktober vroeg in de middag, na eerst grondig het parcours te hebben verkend, startten de eerste teams voor een spannende wedstrijd Bokkenollen in Griendtsveen. Het Bokkenollen gebeurt in teamverband: twee lopers onder begeleiding van een coach starten met een dienblad voorzien van een flesje bokbier en vier met bokbier gevulde glazen. Zij leggen een parcours af met een lengte van ongeveer één kilometer om te trachten zo snel en zo veel mogelijk bokbier naar de finish terug te bezorgen. Het parcours in Griendtsveen was zoals gebruikelijk voorzien van enkel eigengemaakte en veelal spectaculaire hindernissen.
Lees verder

Handtekeningen voor behoud bomen

Gepubliceerd op: 21-09-2016 08:00

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 20 september werden namens de Werkgroep Behoud Monumentale Bomen Griendtsveen door Franca Poels twee dikke stapels handtekeningen aangeboden aan het college van B&W.
Lees verder

Griendtsveen moet nog wennen

Gepubliceerd op: 24-08-2016 09:00

In maart dit jaar werd bekend gemaakt dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zowel de junioren- als de seniorenafdeling van RKSV Griendtsveen en sv Helenaveen zouden worden samengevoegd. Bij de start van het nieuwe seizoen blijkt dat het nog allemaal wennen is. "We moesten iets", zo vertelt voorzitter Peter Fleurkens vam RKSV Griendtsveen. "We waren tè klein om op solistische wijze verder te gaan. We waren al eerder met de club uit Helenaveen in gesprek over de problemen die we over en weer hadden en daar is dit als beste resultaat uit gekomen."

Dat het nog allemaal wennen is, geeft ook speler Daan Mennen aan. Hij is afkomstig uit Griendtsveen. "Ik kon eerder met de fiets naar het voetbalveld, dat is nu enkele kilometers verder. Maar ik vind wel dat nu reeds merkbaar is dat we beter op elkaar ingespeeld zijn."

De accommodatie in Helenaveen moet nog aangepast worden. "We hebben nu te veel teams om bijvoorbeeld te kunnen douchen. Daarvoor moeten we nu gebruik maken van de kleedruimten bij de tennisvereniging, langs ons gebouw", aldus voorzitter Michiel Penninx van sv Helenaveen.

Dit seizoen wordt nog gespeeld als samengesteld team, waarbij beide verenigingen nog blijven bestaan. "We zullen daarna samen met de leden middels een prijsvraag een nieuwe naam gaan zoeken", aldus Peter Fleurkens. "Een naam met iets van de Peel, dat staat me wel aan."
Lees verder

Meer Griendtsveen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)