Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Grote finale OLS op 13 juli

10 juli 2019

Op zondag 7 juli is er geschiedenis geschreven in Sevenum. Een geweldige optocht door het dorp met tienduizenden mensen langs de kant, spannende (schiet)wedstrijden, een fantastische sfeer op het terrein en een knalfeest in de tent hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag. De organisatie van het OLS 2019 Sevenum geeft aan ontzettend dankbaar te zijn voor alle deelnemende schutterijen, voor de tienduizenden bezoekers en voor de duizenden vrijwilligers en sponsoren. Samen hebben we er een uniek evenement van gemaakt!

Afgelopen zondag 7 juli begonnen 142 schutterijen vol goede moed aan de strijd om d’n Um op een prachtig terrein, met goed weer en een geweldige sfeer. Het OLS 2019 straalde dat uit waar een schutterij voor staat, verbroedering, maar ook een gezonde en faire strijd om d’n felbegeerde Um. De 25 schutterijen die nog in de race zitten, gaan a.s. zaterdag 13 juli, voor een bloedstollende finale zorgen. Het Kavelen en het schuttersfeest in de tent wordt dan weer hervat.

Uiteraard is er ook bij het Kavelen weer een prachtig Kinderdorp voor de kinderen en in de tent zorgen De Flamingos Amusements Act en onze Rob en de Bölkes voor de muzikale omlijsting van dit laatste OLS feest in Sevenum. Ook het Kavelen is een dag die je niet mag missen. De entree en ook het parkeren is gratis.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)