Menu

Twitter feed Reindonk

  • Roy Bouten voorgedragen als wethouder Horst aan de Maas bit.ly/2HCheRe

Grubbenvorst


Filteren op datum:
        

BVB Substrates bundelt krachten met Kekkilä

Gepubliceerd op: 10-10-2018 09:00

BVB Substrates, producent van substraten gaat samen met Kekkilä, dochterbedrijf van het Finse Vapo Oy.
Lees verder

Speeltoestellen Roeffen Mart gerepareerd

Gepubliceerd op: 11-07-2018 09:00

De mandschommels en de gewone schommels van speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst hangen weer op hun vertrouwde plek. In de loop van de week wordt ook de junglebrug vernieuwd.
Lees verder

Start verkoop nieuwbouwplan De Comert Grubbenvorst

Gepubliceerd op: 27-06-2018 17:00

De verkoop van het nieuwbouwplan De Comert in Grubbenvorst is op dinsdag 26 juni van start gegaan.
Lees verder

Twee gouden jubilarissen bij Schutterij St. Jan

Gepubliceerd op: 03-04-2018 14:57

Schutterij St. Jan uit Grubbenvorst heeft onlangs tijdens de jaarvergadering het nieuwe koningspaar voor schuttersseizoen 2018 gepresenteerd. Peter en Marlie Relouw zullen dit seizoen deze taak op zich nemen.

Ook de jubilarissen van de schutterij werden gehuldigd: Bjorn van Berkel kreeg de bronzen verenigingsmedaille voor 12½ jarig lidmaatschap. Ger van Rens ontving de vergulde verenigingsspeld en met de eremedaille in goud van de OLS federatie voor 40 jarig lidmaatschap.
Lees verder

Ondernemers Grubbenvorst in gesprek

Gepubliceerd op: 27-03-2018 11:19

Ondernemers Collectief Grubbenvorst gaat donderdagavond 12 april 2018 samen in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Het bestuur van het OCG heeft gekozen voor de idyllische locatie Huys Kaldenbroeck te Lottum. Een plaats waar het gezelschap ongestoord zichzelf kan zijn. Tijdens de najaarsbijeenkomst op 10 oktober 2017 van het Ondernemers Collectief is samen gekozen voor 2 items; elkaar beter leren kennen en bij elkaar in de keuken kijken. Het eerste item vindt nu plaats, het tweede in het najaar op locatie bij een ondernemer.

Voor 12 april aanstaande is een professionele organisatie ingehuurd om de ondernemers te begeleiden bij outdoor cooking. Er wordt gestart in kleine groepjes om samen in een korte tijdspanne een menu samen te stellen, waar iedereen uiteraard ook samen van kan genieten. De avond wordt na het officiële gedeelte besloten met een gezellig nazit, waarin ook is gezorgd voor een stukje Limburgs entertainment.

Het einddoel van deze avond is het bouwen van een symbolische, maar heuse brug. Tijdens deze activiteit leren de deelnemers elkaar kennen en waarderen.
Lees verder

Meer Grubbenvorst

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)