Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Grubbenvorst


Filteren op datum:
        

Fijnstof meten met jaarwisseling

Gepubliceerd op: 13-12-2017 13:29

Om extra aandacht te vragen voor het fenomeen fijnstof organiseert het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) elk jaar een publieke fijnstofmeting rond oud en nieuw. Dit jaar doen in Limburg de vereniging Behoud de Parel en GreenTechLab (technisch kenniscentrum van Hogeschool Fontys Venlo) hier aan mee.
Lees verder

Kans op station in Grubbenvorst klein

Gepubliceerd op: 12-12-2017 07:17

De kans dat het station Greenport in Grubbenvorst alsnog wordt aangelegd wordt steeds kleiner. Volgens 1Limburg heeft een overleg tussen CDA-gedeputeerde Hubert Mackus en D66-staatssecretaris Stientje van Velthoven over het ontstane tekort van ruim tien miljoen euro op de elektrificatie van de Maaslijn niet tot een akkoord geleid.
Lees verder

Wijziging dienstregeling busvervoer

Gepubliceerd op: 09-12-2017 09:41

Vervoerder Arriva past zondag 10 december een groot aantal busdiensten in Limburg aan. Ook in Horst aan de Maas zijn er een aantal ingrepen die volgens het bedrijf moeten leiden tot een flinke verbetering van de bereikbaarheid.
Lees verder

Bomenkap Grubbenvorst vanwege veiligheid

Gepubliceerd op: 04-12-2017 16:54

De bomen langs de spoorlijn tussen de Californischeweg tot en met de kruising Witveldweg in Grubbenvorst worden gekapt vanwege de veiligheid. Dat heeft ProRail vandaag aan de omwonenden laten weten. De spoorbeheerder heeft ook excuses gemaakt voor de manier waarop is gecommuniceerd over de kap.
Lees verder

VVD kieslijst vastgesteld

Gepubliceerd op: 01-12-2017 14:58

De leden van de VVD Horst aan de Maas hebben de kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Al eerder werd bekend gemaakt dat Peter Elbers lijsttrekker is en Theo Douven lijstduwer.
Lees verder

Meer Grubbenvorst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)