Menu

Twitter feed Reindonk

Grubbenvorst


Filteren op datum:
        

BVB Substrates bundelt krachten met Kekkilä

Gepubliceerd op: 10-10-2018 09:00

BVB Substrates, producent van substraten gaat samen met Kekkilä, dochterbedrijf van het Finse Vapo Oy.
Lees verder

Speeltoestellen Roeffen Mart gerepareerd

Gepubliceerd op: 11-07-2018 09:00

De mandschommels en de gewone schommels van speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst hangen weer op hun vertrouwde plek. In de loop van de week wordt ook de junglebrug vernieuwd.
Lees verder

Start verkoop nieuwbouwplan De Comert Grubbenvorst

Gepubliceerd op: 27-06-2018 17:00

De verkoop van het nieuwbouwplan De Comert in Grubbenvorst is op dinsdag 26 juni van start gegaan.
Lees verder

Halt aan vandalisme!

Gepubliceerd op: 12-06-2018 12:00

In de laatste maanden is de regionaal bekende Speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst herhaaldelijk slachtoffer geweest van diefstal en vandalisme. Zo werden er tot tweemaal toe dure schommels gestolen en werd er een klimbrug in brand gestoken. Hoewel politie de incidenten in onderzoek heeft, wordt de kans klein geacht de daders te achterhalen. 

De oplossing is er. Een groepje regionale ondernemers was zo geraakt door de berichtgevingen dat ze besloten om gezamenlijk de speeltuin een helpende hand toe te steken. En wel op een bijzondere manier; met slimme camerabewaking. 

Op zaterdag 16 juni zal het nieuwe camerasysteem officieel in gebruik genomen worden doorWethouders Birgit op de Laak en Han Geurts. De bewaking van de Speeltuin Roeffen Mart wordt mogelijk gemaakt door EWS Solutions (camera’s), Eye Watch Security Group (meldkamer en
alarmopvolging) en Staalmeesters (cameramasten).
Lees verder

Crowdfunding voor BuurtAED

Gepubliceerd op: 20-05-2018 11:00

In Grubbenvorst is een crowdfunding actie gestart voor een BuurtAED.
Gé Verbeek start de inzamelingsactie om samen met buurtgenoten zijn straat en de buurt rondom Tuinhaversveld hartveiliger te maken. 
Op dit moment zijn er nog te weinig openbaar toegankelijke en geregistreerde AED’s in het land. Dit belemmert snelle hulp, en dus een grotere overlevingskans buiten het ziekenhuis,  bij een hartstilstand.  
Het online crowdfunding platform BuurtAED.nl is een initiatief van Philips en De Hartstichting met als doel om meer AED’s beschikbaar te hebben in Nederland. 

Lees verder

Meer Grubbenvorst

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)