Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Hegelsom


Filteren op datum:
        

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Jubilarissen St. Hubertus

Gepubliceerd op: 08-07-2019 09:00

Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse barbecue van Muziekvereniging St. Hubertus uit Hegelsom werden vier leden uitgebreid in het zonnetje gezet. Annie Hoeijmakers en Harry Keijsers vanwege hun 50-jarig jubileum en Huub Saris en Ger Smits vanwege hun 60-jarig jubileum! Alle vier de leden en hun partners werden uitvoerig toegesproken door verschillende bestuursleden. Op de vraag: 'Wat is jullie geheim om zo lang lid te blijven?' waren de jubilarissen eensgezind: 'Je moet zorgen dat je een goede stamtafel hebt!'

Annie, Harry, Huub en Ger, van harte gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal. Op naar het volgende jubileum!
Lees verder

Uitwisselingsproject Citaverde College

Gepubliceerd op: 30-05-2018 13:00

Terwijl het Citaverde College in Horst buitenlandse studenten en docenten ontving was er een groep Citaverde-leerlingen te gast in het Institut de Genech in Noord-Frankrijk. Negentien Fransen en tien Zuid-Koreanen waren op 23, 24 en 25 mei in Limburg op uitwisselingsbezoek om kennis te delen en van elkaar te leren op het gebied van onderwijs en ondernemen in de groene sector.
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Gouden schaal schoolkantine voor CITAVERDE

Gepubliceerd op: 18-04-2018 09:00

Het team van CITAVERDE College in Horst nam op donderdag 17 april de gouden schaal schoolkantine 2018 in ontvangst. De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum.
Lees verder

Meer Hegelsom

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)