Menu

Twitter feed Reindonk

Hegelsom


Filteren op datum:
        

Oxalis wint met solide spel

Gepubliceerd op: 21-01-2019 09:00

Op zondag 20 januari reisden de handbaldames van Oxalis af naar Son en Breugel voor de wedstrijd tegen Corridor 1. Na het verlies tegen de koploper vorige week, was Oxalis ervan overtuigd om de punten mee naar huis te nemen!

De dames begonnen vrij slap aan de wedstrijd, maar gelukkig werden de kansen wel goed afgemaakt. Zo stonden ze na 7 minuten al op een voorsprong van 0-3. Oxalis wist het bij de dames van Corridor goed dicht te houden en ze kregen weinig kansen. Resultaat: een ruststand van 3-10 op het scorebord. Corridor ging er na de rust fel tegenaan en in de verdediging zaten ze er heel dicht op. Hierdoor werd het lastig voor Oxalis om de goede kansen te zoeken. Corridor wist nog een aantal keer de korf te vinden, maar Oxalis pareerde telkens weer en wist de voorsprong uit te breiden. Dit leverde een eindstand op van 7-16.

Volgende week zondag speelt Oxalis thuis om 13.30 uur tegen Odisco 1 in de Kruisweide in Sevenum met het doel om de volgende punten te scoren!
Lees verder

Jubilarissen gehuldigd

Gepubliceerd op: 05-07-2018 16:42

Afgelopen weekend werd er bij de jaarlijkse seizoensafsluiting van Muziekvereniging St. Hubertus Hegelsom maar liefst 250 jaar aan muzikale ervaring gehuldigd.
Jeroen Verberkt en Ger van der Sterren vierden allebei hun 25-jarig jubileum, Arno van Soest is sinds dit jaar 40 jaar lid, Louis Gommans en Mat Classens vieren hun 50e jubileum en Jeu Smits is dit jaar maar liefst 60 jaar lid.
De jubilarissen ontvingen allemaal een mooie toespraak door voorzitter Jeroen Kuijpers een speldje en een oorkonde van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.
Lees verder

Uitwisselingsproject Citaverde College

Gepubliceerd op: 30-05-2018 13:00

Terwijl het Citaverde College in Horst buitenlandse studenten en docenten ontving was er een groep Citaverde-leerlingen te gast in het Institut de Genech in Noord-Frankrijk. Negentien Fransen en tien Zuid-Koreanen waren op 23, 24 en 25 mei in Limburg op uitwisselingsbezoek om kennis te delen en van elkaar te leren op het gebied van onderwijs en ondernemen in de groene sector.
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Gouden schaal schoolkantine voor CITAVERDE

Gepubliceerd op: 18-04-2018 09:00

Het team van CITAVERDE College in Horst nam op donderdag 17 april de gouden schaal schoolkantine 2018 in ontvangst. De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum.
Lees verder

Meer Hegelsom

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)