Menu

Twitter feed Reindonk

Hegelsom


Filteren op datum:
        

Speculaasactie 2018 van start

Gepubliceerd op: 30-10-2018 21:17

Citaverde College, Stichting Nativitas en anderen zetten zich in voor kinderen met een beperking. Onlangs werd de Speculaasactie 2018 geopend. Studenten van het Citaverde College gaan langs de deur met het verzoek om enkele pakken speculaas te kopen voor dit doel.
Lees verder

Jubilarissen gehuldigd

Gepubliceerd op: 05-07-2018 16:42

Afgelopen weekend werd er bij de jaarlijkse seizoensafsluiting van Muziekvereniging St. Hubertus Hegelsom maar liefst 250 jaar aan muzikale ervaring gehuldigd.
Jeroen Verberkt en Ger van der Sterren vierden allebei hun 25-jarig jubileum, Arno van Soest is sinds dit jaar 40 jaar lid, Louis Gommans en Mat Classens vieren hun 50e jubileum en Jeu Smits is dit jaar maar liefst 60 jaar lid.
De jubilarissen ontvingen allemaal een mooie toespraak door voorzitter Jeroen Kuijpers een speldje en een oorkonde van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.
Lees verder

Uitwisselingsproject Citaverde College

Gepubliceerd op: 30-05-2018 13:00

Terwijl het Citaverde College in Horst buitenlandse studenten en docenten ontving was er een groep Citaverde-leerlingen te gast in het Institut de Genech in Noord-Frankrijk. Negentien Fransen en tien Zuid-Koreanen waren op 23, 24 en 25 mei in Limburg op uitwisselingsbezoek om kennis te delen en van elkaar te leren op het gebied van onderwijs en ondernemen in de groene sector.
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Kunstgrasveld Oxalis Hegelsom

Gepubliceerd op: 02-05-2018 19:35

Dinsdag 1 mei ging de schop de grond in en werd er gestart met de aanleg van het kunstgrasveld op Sportpark Wienus in Hegelsom! 

Marieke van Asten, voorzitter van SV Oxalis en Ger Stappers, voorzitter van VV Hegelsom gaven het startsein. De komende maanden zal er hard gewerkt worden aan de uitbreiding van het sportpark om de korfbalsters van SV Oxalis te kunnen huisvesten zodat ze definitief kunnen verhuizen naar Sportpark Wienus.

Voor meer informatie: www.svoxalis.nl
Lees verder

Meer Hegelsom

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)