Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond -3 à -4°. Overdag eerst bewolking maar na de middag ook zonnige perioden. Max. +1 à +2°. Matige ijskoude ONO wInd.

Hegelsom


Filteren op datum:
        

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Debije overgenomen door bedrijfsleider

Gepubliceerd op: 09-03-2018 12:22

Zaal Debije in Hegelsom is overgenomen door Tinny Verhagen. Hij runde al als bedrijfsleider van het gemeenschapshuis de exploitatie, maar nu gaat Verhagen verder als zelfstandig ondernemer.
Lees verder

Straatnaam onthuld in Hegelsom

Gepubliceerd op: 03-03-2018 17:23

'Dingsstraat' is de nieuwe straatnaam in het bouwplan 'Linders' in 'Hegelsom-Zuid'. De naam werd zaterdagmiddag 3 maart onthult door wethouder Bob Vostermans en de familie van wijlen ir. G.F.S. Dings, onder andere directeur van Pluimveevakschool in Hegelsom.

Wethouder Vostermans, Silke Driessen namens de toekomstige bewoners, Peter Wagemans van Bussel bouw en Hay Arts van het Dorpsplatform gaven aansluitend het startschot voor de bouw van 8 starterswoningen.

Op het woningbouwplan 'Linders' tussen het PTC-terrein en het Bakhuuske, worden in de komende jaren in totaal 22 woningen gebouwd.
Lees verder

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen online

Gepubliceerd op: 26-02-2018 12:27

Vanaf vandaag staat de stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart online voor de kiezers in Horst aan de Maas. Het invullen van de stemwijzer op horstaandemaas.mijnstem.nl ondersteunt bij het bepalen welke partij het best bij de opvatting van de kiezer past.
Lees verder

Citaverde 'Mantelzorgvriendelijke werkgever’

Gepubliceerd op: 04-02-2018 12:52

Uit handen van Martijn Tillema van Stichting Werk en Mantelzorg ontving Citaverde College op 1 februari het predicaat ‘Mantelzorgvriendelijke werkgever’. 

Die erkenning werd uitgereikt tijdens een inspiratiesessie over Werk en Mantelzorg, waarbij regionale werkgevers en gemeenten met elkaar in gesprek gingen over het belang van het steunen van werkende mantelzorgers in hun zorgtaken.

Aan de hand van positieve ervaringen van organisaties zoals Océ en Synthese werd duidelijk dat steeds meer werkgevers in de regio de nut en noodzaak hiervan inzien.


Lees verder

Meer Hegelsom

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)