Menu

Twitter feed Reindonk

Hegelsom


Filteren op datum:
        

Succesvolle week voor Oxalis

Gepubliceerd op: 17-09-2018 13:00

Korfbal - Na vorige week de volle winst te hebben gepakt, ging Oxalis er afgelopen week ook weer vol tegenaan. Het motto van trainer/coach Jan Wielink was deze week: ‘één zonnestraal maakt nog geen zomer’. Op donderdag 13 september wonnen de dames overtuigend met 5-12 in de 1e bekerronde van Arcades.

Zondag speelden ze uit tegen SCMH 1 in Veghel en Oxalis ging fel van start. Al snel was er een 0-2 voorsprong. In de eerste helft bleven er nog regelmatig kansen komen voor SCMH. Toch konden de dames van Oxalis de voorsprong zelfs nog vergroten. Hierdoor kwam er een ruststand van 4-8 op het scorebord te staan.

In de tweede helft was het al snel duidelijk dat Oxalis de overhand had en de kansen werden goed afgemaakt. SCMH kreeg weinig ruimte om te scoren en zo werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Dit resulteerde in een mooie einstand van 5-15. Hierdoor zijn er weer twee punten binnen voor Oxalis.

Volgende week wordt er om 14.30 uur gespeeld tegen Celeritas (S) 1/Avanti (S) 1 op sportpark Wienus in Hegelsom.
Lees verder

Jubilarissen gehuldigd

Gepubliceerd op: 05-07-2018 16:42

Afgelopen weekend werd er bij de jaarlijkse seizoensafsluiting van Muziekvereniging St. Hubertus Hegelsom maar liefst 250 jaar aan muzikale ervaring gehuldigd.
Jeroen Verberkt en Ger van der Sterren vierden allebei hun 25-jarig jubileum, Arno van Soest is sinds dit jaar 40 jaar lid, Louis Gommans en Mat Classens vieren hun 50e jubileum en Jeu Smits is dit jaar maar liefst 60 jaar lid.
De jubilarissen ontvingen allemaal een mooie toespraak door voorzitter Jeroen Kuijpers een speldje en een oorkonde van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.
Lees verder

Uitwisselingsproject Citaverde College

Gepubliceerd op: 30-05-2018 13:00

Terwijl het Citaverde College in Horst buitenlandse studenten en docenten ontving was er een groep Citaverde-leerlingen te gast in het Institut de Genech in Noord-Frankrijk. Negentien Fransen en tien Zuid-Koreanen waren op 23, 24 en 25 mei in Limburg op uitwisselingsbezoek om kennis te delen en van elkaar te leren op het gebied van onderwijs en ondernemen in de groene sector.
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Kunstgrasveld Oxalis Hegelsom

Gepubliceerd op: 02-05-2018 19:35

Dinsdag 1 mei ging de schop de grond in en werd er gestart met de aanleg van het kunstgrasveld op Sportpark Wienus in Hegelsom! 

Marieke van Asten, voorzitter van SV Oxalis en Ger Stappers, voorzitter van VV Hegelsom gaven het startsein. De komende maanden zal er hard gewerkt worden aan de uitbreiding van het sportpark om de korfbalsters van SV Oxalis te kunnen huisvesten zodat ze definitief kunnen verhuizen naar Sportpark Wienus.

Voor meer informatie: www.svoxalis.nl
Lees verder

Meer Hegelsom

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)