Menu

Twitter feed Reindonk

  • Pauselijke onderscheiding voor Riek Heuvelmans uit Broekhuizenvorst bit.ly/2kw26I9

Hegelsom


Filteren op datum:
        

Liedjes Tuutekop op Spotify

Gepubliceerd op: 15-12-2017 12:13

Hegelsomse carnavalsmuziek is nu ook te streamen. Carnavalsvereniging D’n Tuutekop heeft alle nummers van haar liedjesmatinee op Spotify, Google Music en iTunes gezet.
Lees verder

Diamanten bruidspaar in Hegelsom

Gepubliceerd op: 12-12-2017 15:11

Het echtpaar Wies en Wim Verstraaten-Bertrams uit Hegelsom vierde onlangs hun 60-jarig huwelijksjubileum. Waarnemend burgemeester Ina Leppink-Schuitema verraste het gelukkige paar met een persoonlijk bezoek.
Lees verder

Trees Hogema wordt interim-directeur Reindonk

Gepubliceerd op: 11-12-2017 20:33

Trees Hogema uit Hegelsom wordt tijdelijk en parttime interim-directeur van Omroep Reindonk. De oud- directeur-bestuurder van de Zorggroep regio Roermond en regio Tegelen neemt de functie over van Randy Habets.
Lees verder

Innovatieprijs voor Hotraco

Gepubliceerd op: 09-12-2017 18:09

Hotraco Group heeft een innovatieprijs ontvangen voor vernieuwende producten. Het bedrijf uit Hegelsom bedacht een zitstok voor kippen, die zelf vogelmijten telt en een seintje geeft als de boer daar iets aan moet doen.
Lees verder

Werkbezoek Raymond Knops aan Maastricht

Gepubliceerd op: 08-12-2017 15:31

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt vanmiddag een werkbezoek aan de provincie Limburg. Het bezoek aan Maastricht staat in het teken van samenwerking tussen overheden, bedrijven en organisaties aan beide kanten van de grens.
Lees verder

Meer Hegelsom

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)