Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Heispeurtocht

16 mei 2019

Het evenement vindt plaats op 29 mei 2019

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd.

Zo vindt op woensdagmiddag 29 mei om 14.30 uur een spannende speurtocht voor kinderen van 8 t/m 12 jaar plaats. De activiteit start vanaf Gasterij Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo en zal circa 2 uur duren. De speurtocht is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van gepaste kleding. Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/agenda.

Op de Groote Heide bij Venlo valt voor jong en oud veel te beleven. Tijdens deze spannende én leerzame speurtocht gaan kinderen zelf op ontdekking in de natuur. Al struinend over de Groote Heide worden verschillende natuurgeheimen bekeken. Hoe zit het met de dieren die er leven en wat voor bomen en planten groeien er? De gidsen van de Groote Heide gaan samen met de kinderen op zoek naar antwoorden.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)