Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Herinneringen in stof

1 augustus 2019

Het evenement vindt plaats op 29 augustus 2019

Tastbare herinneringen. Er is veel verdriet als er iemand komt te overlijden waar je veel van houdt. Dan komt er een moment dat je de kast met zijn of haar kleding gaat leeghalen.

Een moeilijke en zware beslissing, misschien wil je het liefst alles laten liggen of hangen. Deze dierbare spulletjes kun je ook gebruiken om een tastbare herinnering van te maken: een zo-ben-je-dichtbij-deken of een knuffelkussen, maar ook praktische dingen als een tas, een bladwijzer of een herinnerings-knuffel voor een kleinkind.

Onder begeleiding van Thera en Kitty maak je een mooi aandenken, dat je herinnert aan degene die overleden is. Jij zorgt voor kleding van je dierbare, zij zorgen voor naaimachines, extra materialen en voorbeelden. Heb je zelf al een idee wat je zou willen maken? Breng een tekening of foto mee.


Dit alles vindt plaats op de donderdagen 29 augustus, 12 september, 3 en 17 en 31 oktober van 13.30-16.00 uur in de werkkamer van het Toon Hermans Huis in Venlo

De kosten bedragen €6,00 per keer, incl. koffie/thee en materiaal.

Aanmelden: Toon Hermans Huis, telefoon 077-3211433 of via info@toonhermanshuisvenlo.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)