Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Het oudste handbal team van Nederland

8 augustus 2018

HC Wittenhorst heeft in samenwerking met Excellent Life het oudste handbalteam van Nederland opgericht. Onder het mom van 'je bent nooit te oud om te sporten' willen zij iedereen, met een streefleeftijd van 65 jaar en ouder, de mogelijkheid bieden om te handballen. Vandaar dat het 'oudste team' is opgericht met de naam Handbal Masters.

HC Wittenhorst durft dit aan omdat Excellent Life volledige professionele begeleiding op het gebied van onder andere beweging en houding. De reden om vroegtijdig te stoppen met handbal of om niet op latere leeftijd te handballen is vaak vanwege de angst op blessures. Hierbij komt de meerwaarde van Excellent Life om de hoek kijken. Zij doen eerst een screening om te kijken of het verantwoord is om te trainen. Vervolgens wordt bekeken op welke punten extra expertise of coaching nodig is. 


Op 23 augustus vindt in de kantine van sporthal De Berkel in Horst om 19.30 uur een informatieavond plaats. Tijdens deze avond wordt verteld waarom handbal ook nog vanaf de 65 jaar gespeeld kan worden zonder een topatleet te zijn. Het doel is om minimaal 12 deelnemers en maximaal 20 deelnemers te vinden die het met Excellent Life aandurven om onder professionele begeleiding het Oudste handbalteam van Nederland op te zetten.

Aanmelden en informatie via info@excellentlife.nl of 077-7201973.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)