Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Historische verhalen in de Raad

16 mei 2019

In het kader van HorstaandeMaas800 wordt in het hart van bestuurlijk Horst aan de Maas vooraf gaande aan iedere raadsvergadering een historische verhaal, een anekdote of een mooi verbindend verhaal verteld, gespeeld en vertolkt door een aantal Horstenaren. Aanvang 19.30 ongeveer 5 tot 10 minuten, voor iedereen toegankelijk.

De aftrap werd gegeven in november 2018 met het verhaal over de klok verteld door Jose Vercoulen. De eerst volgende is op 21 mei met de historische mode striptease door Marian Claassen. Hierbij worden de verschillende historische modestijlen getoond.

Er volgen nog verhalen verteld door wethouder Han Geurts(10 september), raadslid Roy Bouten(12 november) alsmede op 18 juni(Helmy van de Riet)2 juli, 27 augustus (Jan Philipsen),24 september, 8 oktober(Lucie Geurts),29 oktober(Jos Schatorjé), 26 november(Yvonne Hermans) en 10 december(Hay Mulders).


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)