Menu

Twitter feed Reindonk

Horst aan de Maas winnaar European Green Leaf Award

8 januari 2019

Horst aan de Maas mag zichzelf in 2019 European Greef Leaf winnaar noemen, omdat onze gemeente uitzonderlijk heeft gepresteerd op het gebied van duurzaamheid. Typerend voor Horst aan de Maas was volgens de jury de grote rol die inwoners krijgen én nemen bij initiatieven op het gebied van duurzaamheid. De award, die te bewonderen is boven de receptie op het gemeentehuis, werd op 4 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst door de burgemeester onthuld.

De European Green Leaf Award erkent inspanningen van gemeenten voor het milieu. De vijf initiatieven die ervoor zorgden dat de European Green Leaf award 2019 naar Horst aan de Maas ging zijn Energie Kronenberg, Trendsportal, Groenagenda, BrightBox en het afvalbeleid van de gemeente.

De gemeente Horst aan de Maas wil het European Green Leaf jaar gebruiken om de inwoners te inspireren om, eventueel in samenwerkingsverband, duurzame initiatieven te ontwikkelen. Daarnaast wordt met bestaande initiatieven zoals de Nationale bomenfeestdag en de Nationale opschoondag de samenwerking gezocht


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)