Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Horst


Filteren op datum:
        

Horster kapster wint kapperswedstrijd

Gepubliceerd op: 24-05-2017 16:42

De 19-jarige Liz Smedts uit Horst heeft de kapperswedstrijd Funk Up Your Head gewonnen. De kappersstudent van Gilde Opleidingen versloeg in de online-wedstrijd van Pivot Point 89 medestudenten.
Lees verder

Gasthoês 'aanvulling op cultuur Venray & Venlo'

Gepubliceerd op: 23-05-2017 17:44

De 5 miljoen subsidie die de provincie maandag heeft toegezegd wordt volgens wethouder Ger van Rensch geïnvesteerd in een Gasthoês dat niet concurrerend is met de Schouwburg in Venray en theater de Maaspoort en poppodium Grenswerk in Venlo. “De provincie vindt het belangrijk dat het nieuwe Gasthoês een aanvulling is op datgene wat er op cultureel gebied in Venray en Venlo gebeurt.”
Lees verder

Binnenhuisadviseur Wijnhoven naar nieuw pand

Gepubliceerd op: 23-05-2017 13:27

Binnenhuisadviseur Wijnhoven in Horst gaat verhuizen. Vanaf dinsdag 30 mei opent het bedrijf de deuren op de Industriestraat 17 in Horst. De nieuwe showroom in het voormalige pand van Poels Design is de afgelopen weken flink onder handen genomen.
Lees verder

Provinciale impuls voor diverse projecten

Gepubliceerd op: 22-05-2017 15:20

Horst aan de Maas kan rekenen op een provinciale bijdrage voor de uitvoering van een centrumontwikkelingsplan. Daarin is vijf miljoen euro opgenomen voor ‘t Gasthoês. Ook zijn afspraken vastgelegd over de spoorwegveiligheid rondom station Horst-Sevenum.
Lees verder

Bejaarde man gewond na val met scootmobiel

Gepubliceerd op: 21-05-2017 22:07

Een bejaarde man is zondagavond in een appartementencomplex aan het Kuiperplein in Horst gewond geraakt na een val met zijn scootmobiel.
Lees verder

Meer Horst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)