Menu

Twitter feed Reindonk

Horst


Filteren op datum:
        

Slachtoffer ongeval Horst is 17-jarige Venlose

Gepubliceerd op: 15-07-2018 12:00

Een 17-jarig meisje uit Venlo is het dodelijke slachtoffer bij het eenzijdige ongeval op de Venrayseweg in Horst. De 19-jarige bestuurder van de auto verloor, vermoedelijk door de hoge snelheid, de macht over het stuur en botste tegen een boom.

De bestuurder en zijn 19-jarige passagier liggen in het ziekenhuis in Venlo, de 17-jarige jongen is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. 
Lees verder

Dode en drie gewonden bij ongeval Horst

Gepubliceerd op: 15-07-2018 09:13

Bij een eenzijdig ongeval op de Venrayseweg in Horst is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon dodelijk verongelukt. 

De auto botste rond 03.20 uur tegen een boom. Eén inzittende van de auto raakte zwaar gewond, twee andere passagiers van de auto liepen lichte verwondingen op.
Een traumahelikopter van de vliegbasis Volkel werd opgeroepen voor medische assistentie.

De oorzaak is nog niet bekend.
Lees verder

15.000 voor Wensambulance Limburg

Gepubliceerd op: 15-07-2018 09:00

Onlangs vierde Vissers Energy Group het 100-jarig bestaan. In plaats van cadeaus werd relaties gevraagd een donatie te geven voor een maatschappelijk doel. Gekozen werd voor de Stichting Wensambulance Limburg. Deze stichting vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig of ongeneeslijk ziek zijn.

Alle donaties leverden uiteindelijk, aangevuld met een bijdrage van Vissers zelf, 15000 euro op voor de stichting.
Ze wil op korte termijn een elektrische rolstoel aanschaffen waarmee men ook op het strand of in het bos uit de voeten kan en zijn er plannen om een ambulance te vervangen. Met dit mooie bedrag van € 15.000,- komen deze wensen alweer een stukje dichterbij!

Gerbert Vissers, algemeen directeur van Vissers Energy Group, heeft de cheque overhandigd aan Huub Gubbels, voorzitter van de Stichting Wensambulance Limburg.
Lees verder

Inloop voor deelnemers Vierdaagse

Gepubliceerd op: 11-07-2018 13:00

Elk jaar lopen meer dan 150 inwoners van Horst a/d Maas mee met de vierdaagse van Nijmegen. Net als vorig jaar wil de gemeente Horst a/d Maas haar inwoners die meelopen, succes wensen. De gemeente wil hen na een kort eerbetoon opnieuw een blijk van waardering meegeven voor hun te leveren prestatie.
Lees verder

Nominatie Jessica Bindewalt voor Trend Vision Award 2018

Gepubliceerd op: 05-07-2018 09:00

Tijdens de Beauty Live 'The Launch' in de Westergasfabriek in Amsterdam werden de 20 genomineerden voor de Trend Vision Award 2018 bekend gemaakt. Jessica Bindewalt-Kleeven van Salon du Trezo is genomineerd in de categorie Color Vision.
Lees verder

Meer Horst

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)