Menu

Twitter feed Reindonk

Horst


Filteren op datum:
        

Kom mit meej meij winnaar liedjesavond

Gepubliceerd op: 21-10-2018 19:52

De 57e liedjesavond van C.V. “D’n Dreumel” uit Horst is afgelopen zaterdagavond gewonnen door “Joonk gelierd”, bestaande uit Sandra Vullings, en Anne en Sophie Riswick, met het nummer “Kom mit meej meij”. Zij kregen in totaliteit de meeste stemmen van de jury.

Wat was het een feest! Een zeer gevarieerde mix van nieuwe liedjes, een gezellig publiek, geweldige optredens, en een zinderende ontknoping van de avond, het was er allemaal!

Het winnende nummer “Kom mit meej meij” is geschreven én muzikaal gearrangeerd door Marc Joosten, die tevens ook de prijs voor de beste tekst- en muziekschrijver won. Er waren in totaal 18 deelnemende liedjes waarvan de vier hoogst genoteerde op een CD worden uitgebracht die in december 2018 zal verschijnen.

De jury oordeelde verder als volgt:

2e. Twië hand op iën proêk” - Later & Later 3e. H4 en Veul Plezeer - We vieren ût laeve....!!! 4e. Maikel en Daniëlle van Helden - Met vastenaovend zien weej beejiën…

Tevens werd op deze avond de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Jeroen Baltussen, en nam Roel Backus na 11 jaar de voorzittershamer van de liedjesavond-commissie over van Jac Jeurissen.
Lees verder

Ondernemersdesk Horst centrum

Gepubliceerd op: 05-10-2018 09:00

Per 1 januari 2019 start het centrummanagement Horst een Ondernemersdesk op. Het Centrummanagement Horst centrum maakt zich sterk om het unieke karakter van Horst als koopcentrum te behouden. 
 
Door een Ondernemersdesk biedt men potentiële ondernemers één loket waar ze ondersteund worden in hun plannen op het gebied rondom vergunningen, locatie, financiën tot en met hulp bij het opstellen van een volledig ondernemersplan. Behalve de startende ondernemer is de Ondernemersdesk ook beschikbaar voor overnames en ondernemersvraagstukken van de bestaande ondernemersgroep. Deelnemende partijen in deze opzet zijn: Gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Horst/Venray, Vereniging van Vastgoed Eigenaren Horst centrum en Centrummanagement Horst centrum. 
 
Een tweede spoor van de Ondernemersdesk is opleiding. Door vroegtijdig een juist traject in het onderwijs aan te bieden wordt enerzijds de juiste kennis ontwikkeld en maken de jongeren al in een vroeg stadium kennis met de mogelijkheid om het mooie vak van ondernemerschap uit te oefenen. Deelnemende opleidingen: Dendron college, Gilde opleidingen, Citaverde Horst
Lees verder

Cultureel centrum ’t Gasthoês

Gepubliceerd op: 19-09-2018 11:00

Het college van B&W heeft onlangs besloten de opdracht, tot het verder uitwerken van de verbouwplannen van c.c. ’t Gasthoês, te gunnen aan Wijnen Bouw Horst BV. De gemeente nodigde vijf partijen uit om deel te nemen aan de aanbestedingsprocedure voor deze opdracht. De aanbieding van Wijnen kwam daarbij als beste uit de bus. Dinsdag 18 september ondertekenden de gemeente en Wijnen hiervoor een overeenkomst. Daarmee is de revitalisering van ’t Gasthoes weer een stap dichterbij. Wijnen vormt samen met Van Tilburg Energie Design en Elektro Van Berlo de aannemers-combinatie die het ontwerpplan de komende maanden verder gaat uitwerken tot een definitief bouwplan.

Begin september is al begonnen met de interne sloopwerkzaamheden en de herinrichting van de buitenruimten rondom ’t Gasthoês. In januari 2019 ligt een definitief bouwplan op tafel dat klaar is om uitgevoerd te worden”, aldus wethouder Geurts. De verbouwing neemt ongeveer een jaar in beslag. Volgens planning vindt de oplevering van het nieuwe Gasthoês plaats in januari 2020.

Wilt u de voortgang van de werkzaamheden volgen? Kijk dan op www.horstaandemaas.nl onze Facebookpagina waar u foto’s en overige informatie over het project kunt raadplegen. Heeft u vragen, klachten of wilt u een compliment indienen? Gebruik dan het speciaal daarvoor geopende mailadres gasthoes@horstaandemaas.nl.
Lees verder

Publieksfavoriet 2018!

Gepubliceerd op: 17-09-2018 16:19

Escape Room 'Forbidden Floor', van Dagje Horst aan de Maas, gelegen in het pand van Liesbeth's Grand Café is uitgeroepen tot publieksfavoriet 2018.
Hiermee behoort Forbidden Floor tot de 19 beste Escape Rooms van de BeNeLux!

''We zijn ontzettend blij met deze titel en onze plaats in de ranglijst. Het is een bekroning op het harde werk dat iedereen heeft gestoken in het realiseren van onze Escape Room'' aldus de eigenaar.

Momenteel zijn er 914 Escape Rooms in de BeNeLux. Op basis van reviews die door gasten worden achtergelaten op Escapetalk.nl wordt de titel 'publieksfavoriet' jaarlijks uitgereikt.
Lees verder

Jessica Bindewalt-Kleeven finalist TrendVision 2018

Gepubliceerd op: 14-08-2018 09:00

Jessica Bindewalt-Kleeven van Salon du Trezo neemt deel aan landelijke Wella Professionals’ TrendVision 2018 Award competitie. De finale vindt plaats op maandag 10 september op het Museumplein te Amsterdam tijdens het LIVFE Event.
Lees verder

Meer Horst

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)