Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Horst


Filteren op datum:
        

Welke vrijwilliger verdient gourmet menu?

Gepubliceerd op: 16-12-2017 17:52

In de gemeente Horst aan de Maas zijn er veel mensen die zich vrijwillig inzetten om een ander te helpen. Om deze maand een vrijwilliger in het zonnetje te zetten is Horstaandemaasvoorelkaar gestart met een actie waarbij een luxe (kerst)gourmet pakket te winnen is.
Lees verder

Nieuwe kerkverlichting aftrap voor sfeervol weekend

Gepubliceerd op: 16-12-2017 11:37

Vrijdag heeft wethouder Paul Driessen de nieuwe kerkverlichting van de Lambertuskerk in Horst officieel ingeschakeld. Dit moment vormde de aftrap van tal van activiteiten in het centrum dit weekend, zo komt zondag de populaire Venrayse YouTuber Dylan Haegens op bezoek.
Lees verder

Renée van Wegberg genomineerd voor Musical Award

Gepubliceerd op: 14-12-2017 20:30

Renée van Wegberg is genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. De actrice uit Horst speelt momenteel Liesbeth List in de gelijknamige musical.
Lees verder

Opening IJsbaan Horst

Gepubliceerd op: 14-12-2017 08:02

De afgelopen dagen is de laatste hand gelegd aan de realisatie van de ijsbaan op het Wilhelminaplein in Horst. Vanaf vrijdagavond kan er geschaatst worden op de ijsbaan.
 
Video: Weer ijsbaan in Horst
Lees verder

Lintje voor Cees van der Ploeg

Gepubliceerd op: 13-12-2017 14:01

Cees van der Ploeg is woensdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Ina Leppink-Schuitema na afloop van de onthulling van een kunstwerk op het monument van het Regiment Limburgse Jagers op legerplaats Oirschot.
Lees verder

Meer Horst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)