Menu

Twitter feed Reindonk

Horst


Filteren op datum:
        

Limburgs Kampioen

Gepubliceerd op: 19-03-2019 13:57

Tijdens het solisten concours van de bond van tambourskorpsen (LBT) op zondag in Melick heeft Joost Vloet met lof van de Jury 91 punten behaald op Multi Percussion. Hiermee werd hij Limburgs kampioen in de 1ste divisie.

 

Joost Vloet is lid van de Koninklijke Harmonie van Horst.
Lees verder

NL Doet in 'De Risselt'

Gepubliceerd op: 18-03-2019 11:00

Wijkcomité de Risselt heeft op 16 maart een Servische Spar geplant op de geluidswal, de 1e nieuwe boom in een nieuw project. Dit tijdens het NL Doet weekend! 

Buurtbewoner en Wethouder Birgit Op de Laak heeft het buurtproject “Verbetering Geluidswal en Groene zone” officieel gestart, door een bordje bij de Spar te onthullen. Het project heeft als doel om het aanzicht en het gebruik van de geluidswal te verbeteren door nieuwe groene aanplant en een nieuwe trap naar boven ter hoogte van het fietspad. Een groene wal draagt bij aan afscherming van het geluid van de A73 en de opvang van fijnstof. De wethouder legde de verbinding met ‘De Gezondste Regio’ waar de gemeente aan werkt. Dit project zal daar zeker aan bijdragen.

Daarnaast heeft een groep bewoners van de wijk het zwerfvuil opgeruimd aan de geluidswal in het kader van NL Doet. De komende periode zal het wijkcomité naast het buurtproject “Verbetering Geluidswal en Groene zone” zich ook buigen over de herinrichting van het van der Horst plein. De eerste plannen worden in april gepresenteerd tijdens de informatieavond.
Lees verder

Richelle Coppelmans finaliste

Gepubliceerd op: 18-01-2019 15:42

Richelle Coppelmans door naar Skillsfinale Ondernemen/retail!
Namens het CITAVERDE College heeft Richelle Coppelmans (43VG) deelgenomen aan de Skills wedstrijd Ondernemen/retail en zichzelf gekwalificeerd voor de finale.
Ze werd tweede bij de kwalificatiewedstrijd.

Lees verder

Ryan Palmen beoogd burgemeester Horst a/d Maas

Gepubliceerd op: 18-12-2018 20:36

De gemeenteraad van Horst aan de Maas beveelt Ryan Palmen aan als nieuwe burgemeester van Horst aan de Maas.
Lees verder

Kom mit meej meij winnaar liedjesavond

Gepubliceerd op: 21-10-2018 19:52

De 57e liedjesavond van C.V. “D’n Dreumel” uit Horst is afgelopen zaterdagavond gewonnen door “Joonk gelierd”, bestaande uit Sandra Vullings, en Anne en Sophie Riswick, met het nummer “Kom mit meej meij”. Zij kregen in totaliteit de meeste stemmen van de jury.

Wat was het een feest! Een zeer gevarieerde mix van nieuwe liedjes, een gezellig publiek, geweldige optredens, en een zinderende ontknoping van de avond, het was er allemaal!

Het winnende nummer “Kom mit meej meij” is geschreven én muzikaal gearrangeerd door Marc Joosten, die tevens ook de prijs voor de beste tekst- en muziekschrijver won. Er waren in totaal 18 deelnemende liedjes waarvan de vier hoogst genoteerde op een CD worden uitgebracht die in december 2018 zal verschijnen.

De jury oordeelde verder als volgt:

2e. Twië hand op iën proêk” - Later & Later 3e. H4 en Veul Plezeer - We vieren ût laeve....!!! 4e. Maikel en Daniëlle van Helden - Met vastenaovend zien weej beejiën…

Tevens werd op deze avond de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Jeroen Baltussen, en nam Roel Backus na 11 jaar de voorzittershamer van de liedjesavond-commissie over van Jac Jeurissen.
Lees verder

Meer Horst

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)