Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Hospice HadM gekozen als goede doel UGH

Stichting Vrienden van Hospice Horst aan de Maas is verkozen als hét goede doel voor Ut Glaze Hoês 2014. Dat heeft de organisatie vanochtend bekend gemaakt.

De afgelopen weken konden inwoners van Horst aan de Maas stemmen via de website van Ut Glaze Hoês op vijf lokale doelen. Hospice Horst aan de Maas kreeg de meeste stemmen (51 procent), gevolgd door Wens in Beweging (27%) en Stichting Pluryn (13%).
 
Het hospice zal in 2015 gerealiseerd gaan worden in Horst en zal palliatieve terminale zorg leveren voor mensen aan het einde van hun leven. De stichting Vrienden van Hospice Horst aan de Maas financiert extra voorzieningen voor gasten, vrijwilligers en medewerkers voor comfort en welzijn extra te verhogen.
 
Van 19 tot en met 23 december zal de actie van Ut Glaze Hoês geld gaan inzamelen voor de stichting Vrienden van Hospice Horst aan de Maas. De dj's Peter Berghs, Martijn Berende en Sanne Scheepers zullen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, door 24 uur per dag live radio te maken en niet te eten.
 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)