Menu

Twitter feed Reindonk

Hovoc HS1 pakt de punten in vijfsetter

4 oktober 2017

Na de verloren eerste wedstrijd in de tweede divisie namen de heren van Hovoc HS1 het zaterdag 30 september thuis op tegen Volley Zuid HS1 uit Rotterdam. De nummer drie van vorig jaar. Het publiek werd getrakteerd op een mooi spel volleybal.

De eerste set ging vanaf de start redelijk gelijk op. De Horster heren probeerden de tegenstander echter onder druk te zetten, wat resulteerde in onnodige persoonlijke fouten. Met 22-25 ging de eerste set naar Volley Zuid. Dit herhaalde zich in de tweede set. Dankzij cruciale servicefouten van Hovoc ging ook deze set naar Rotterdam. (22-25).

Pas in de derde set gingen de Horster heren vrijuit spelen. Er werd harder gewerkt en de sfeer werd uitbundiger. Vrij snel werd er een ruime voorsprong gepakt en na verschillende service series kon de tegenstander het niet meer inhalen. De set werd met 25-18 afgesloten.

In de 4e set maakte het op stoom gekomen Hovoc de punten. De zege werd ruimschoots binnengehaald (25-19) waardoor een 5e set volgde. De Horster heren speelden vol overtuiging tegen het moe gestreden Rotterdam. Niets stond De Horster heren nog in de weg. De 3-2 winst ging na 15-6 naar Horst.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)