Menu

Twitter feed Reindonk

Hovoc HS1 wint in Rotterdam

10 oktober 2017

Zaterdag 7 oktober stond voor de heren van Hovoc HS1 de eerste uitwedstrijd op het programma, in Rotterdam.

Hovoc ging op volle kracht van start tegen de heren van Fusion HS1. Toch wist de tegenstander bij te blijven en links en rechts gedurende de set even voor te staan. Niek Jans wist met zijn cruciale service serie het voordeel te pakken waardoor de eerste set met een krappe 22-25 werd gewonnen.

Bewust van de kracht van Fusion werd er gestart met een kleine wijziging in de basis. Snel werd het voortouw genomen en behouden tot setpoint. Dankzij goed spel van Fusion werd het spel meermalen teruggegeven en wisten de heren uit Rotterdam zelfs hun eigen setpoint (2X) af te dwingen. Maar na vier time outs en 28-29 later stond Hovoc met 2 sets voor.

In de derde set begon Fusion met een voorsprong en wist deze lang vast te houden. Maar de heren uit Horst kwamen punt voor punt dichterbij. Pas in de finale van de set was Hovoc langszij. Met een minimaal verschil van 2 punten won Hovoc met 23-25 en verdubbelde de punten. 


Voor de volle 5 punten was de laatste setwinst nodig. Fusion was geenszins van plan om het op te geven en streed vol overgave. Hovoc kreeg het niet kado, maar ook hier trok de ploeg uit Horst aan het langste eind. 22-25. 
Vijf punten werden mee naar Horst genomen.

Verslag: Hovoc


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)