Menu

Twitter feed Reindonk

  • Stimuleringsmaatregelen woningmarkt Horst aan de Maas bit.ly/2Gomy8Y

HZPC Clubkampioenschappen deel 1!

8 november 2018

Op zondag 4 november werd in Horst het eerste deel van de Clubkampioenschappen van HZPC georganiseerd. Niet alleen wedstrijdzwemmers namen deel, ook andere leden van HZPC, waaronder masterzwemmers en sterrenplan zwemmers, waren deze middag aanwezig.

Voor veel minioren was het de eerste keer dat zij een wedstrijd of een bepaalde afstand zwommen. Ook waren er medailles te winnen voor de minioren. Ze zwommen mooie tijden en de meesten wonnen een of meerdere medailles! 


Voor de junioren, jeugd en senioren stonden er geen medailles op het spel. Zij zwommen voor het klassement, dat pas opgemaakt wordt na 3 wedstrijden. Door de wedstrijdzwemmers moest een keuze gemaakt worden tussen de 400 wisselslag en 200 meter schoolslag. Voor velen een moeilijke keuze, omdat dit niet de meest populaire zwemafstanden zijn. Op beide afstanden werden daarom veel dikke persoonlijke records gezwommen. Ook op de andere afstanden werden veel persoonlijke records gezwommen.

De eerstvolgende clubkampioenschappen worden gehouden op zondag 3 februari. Een compleet verslag vindt u op de website van HZPC.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)