Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

InHorst en Reindonk officieel samen

Vrijdagavond om 19:30 uur is officieel de nieuwswebsite InHorst.nl overgegaan in Reindonk.nl. Daarmee komt een einde aan meer dan 8 jaar nieuws uit Horst aan de Maas op deze website.

InHorst.nl was de eerste website binnen de gemeente die zeven dagen per week actueel nieuws bracht. De redactie van InHorst.nl heeft uiteindelijk sinds 16 augustus 2007 2.606e dagen op rij minimaal een nieuwsbericht per dag op deze website geplaatst. InHorst.nl bracht overigens sinds juli 2006, vrij kort na de lancering, al nieuws over Horst aan de Maas, maar dit was toen nog niet dagelijks. In de meer dan 8 jaar die volgden werden er bijna 10.000 berichten op InHorst.nl geplaatst. In de begintijd hadden de berichten alleen betrekking op de voormalige gemeente Horst aan de Maas en haar kernen. Sinds halverwege 2009 is daar geleidelijk aan nieuws over Evertsoord, Kronenberg, Meerlo, Sevenum, Swolgen en Tienray aan toegevoegd.

Naast het nieuws over Horst aan de Maas vormde ook het verschaffen van informatie een belangrijk deel op de website. Het doel was dan ook om te verwijzen naar alle informatie die online beschikbaar is over Horst aan de Maas, zodat de inwoners die opzoek is naar iets wat met de gemeente te maken heeft.

De website is vanaf het begin af aan door en voor Horstenaren gemaakt, en deze wisten gelukkig hun weg naar de site te vinden. De website groeide met tot wel meer dan 100.000 bezoekers per maand uit tot de met afstand best bezochte nieuwswebsite van Horst aan de Maas. De bezoekers leverden ook een belangrijke bijdrage aan de inhoud van de website. Ze leverden daarnaast nieuwsfeiten ook een bijdrage door zelf foto's te uploaden bij een bericht, het plaatsen van verenigingsnieuws en evenementen.

 
Bezoekers van InHorst.nl worden vanaf nu automatisch doorverwezen naar de webpagina van Omroep Reindonk.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)