Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Inloop Natuurlijk Gezond

8 februari 2019

Het evenement vindt plaats op 12 februari 2019

Platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg organiseert maandelijks een gratis inloop in de bibliotheek. Leden van het platform wijzen de weg op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Dinsdag 12 februari is er weer inloopuur van 10.00 tot 13.00 uur in de Bibliotheek in Horst. Die dag zijn er twee deelnemers van de stichting aanwezig:

 
Louise van Luijk van Lalouz www.Lalouz.nl Louise is gespecialiseerd in een natuurlijke manier van zwangerschap, geboorte en postnatale zorg. Vanuit Lalouz organiseert Louise in Maart de Zwangerschapscursus Lightbirth. Als je meer hierover wilt weten loop dan gerust even binnen. 
 
Jan van Zuijlen van www.Buteyko-Leudal.nl Jan werkt als ademhalings coach/trainer, hij helpt mensen met allerlei klachten om door middel van het verminderen van de ademhaling het lichaam te ontstressen. Zo komt het lichaam weer in zijn oorspronkelijke toestand van natuurlijk gezond zijn. Hij geeft cursussen door heel Limburg. Heb je vragen over allerlei (soms vage) klachten informeer of deze techniek jou kan helpen bij je klachten. 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)