Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Innovatieprijs voor Hotraco

9 december 2017

Hotraco Group heeft een innovatieprijs ontvangen voor vernieuwende producten. Het bedrijf uit Hegelsom bedacht een zitstok voor kippen, die zelf vogelmijten telt en een seintje geeft als de boer daar iets aan moet doen.

De stimuleringsprijs InnovAward, een initiatief van Provincie Limburg, levert Hotraco Group ook een geldbedrag van 30.000 euro op.

In totaal kregen drie Limburgse bedrijven uit handen van gedeputeerde Twan Beurskens van Economie en Kennisinfrastructuur een awards.

Een recordaantal van 84 Limburgse ondernemers hadden zich ingeschreven voor de stimuleringsprijs InnovAward. Onder de vijftien genomineerden waren drie ondernemers uit Horst aan de Maas. Naast Hotraco waren dat TOMAS in Sevenum, die een lekvrije stoma hebben ontwikkeld, en Wind Tales in Hegelsom, dat een ademgestuurd spel heeft ontwikkeld om ademhalingsoefeningen leuk en uitdagend te maken voor mensen met chronische longziekten.

De stimulans is bedoeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Het moet wel gaan om echte innovatie.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)