Menu

Twitter feed Reindonk

  • Stimuleringsmaatregelen woningmarkt Horst aan de Maas bit.ly/2Gomy8Y

Inspiratiebijeenkomst Gezonde Sportkantine

8 november 2018

Op maandag 26 november is er een nieuwe inspiratiebijeenkomst voor sportverenigingen in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray die willen werken aan een gezonder aanbod in hun sportkantine. Dit keer met als thema “De Gezonde Sportkantine, Aan de slag bij de Jeugd”.

In Horst aan de Maas en nu ook in Venray zetten sportclubs stappen in de richting van een gezondere sportkantine. Kinderen brengen veel tijd door thuis, op school én op de sportclub. Ze hebben recht op een gezonde omgeving om in op te groeien. SV United uit Meerlo, HOVOC en HTC uit Horst vertellen op 26 november kort over hun successen en uitdagingen. JOGG regisseur Ron Klemann van de gemeente Horst aan de Maas vertelt hoe sportclubs hun kantine-aanbod voor jeugdspelers gezonder kunnen maken zonder dat het veel extra’s kost Twelve, aanbieder van kassasystemen, geeft tijdens de bijeenkomst praktische tips voor penningmeesters die een gezond verdienmodel willen voor hun vereniging. Aan het einde van de avond kunnen bezoekers deelnemen aan twee van de vier thematafels om nog meer te leren over hun favoriete onderwerp.

De bijeenkomst “Gezonde Sportkantine, Aan de Slag bij de jeugd” is bedoeld voor bestuursleden, kantinebeheerders, (ouders van) leden, sportcoaches, voedingsdeskundigen en alle overige belangstellenden. Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Meldt u aan via info@vdsterren.com of tel. 06 13518065.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)