Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Jessica Bindewalt-Kleeven finalist TrendVision 2018

14 augustus 2018

Jessica Bindewalt-Kleeven van Salon du Trezo neemt deel aan landelijke Wella Professionals’ TrendVision 2018 Award competitie. De finale vindt plaats op maandag 10 september op het Museumplein te Amsterdam tijdens het LIVFE Event.

'Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen, maar voor nu ziet het er allemaal heel positief en spannend uit! We zijn als finalisten natuurlijk de 'lucky few' en moeten echt genieten van alles wat er nu op ons pad komt. Dus op naar de finale!', aldus Jessica.

Het traject naar de finale van TrendVision vergt vakmanschap van de deelnemers. Het begint met het insturen van voor en na foto’s van de persoonlijke creatie van de deelnemende stylisten. De deelnemers worden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid.

Elk jaar organiseert Wella Professionals een van de meest prestigieuze evenementen op de haarstylistenkalender: de TrendVision Award. In zowel de Color Vision- als de Creative Vision-categorie worden een Gold, Silver en Bronze Award uitgereikt tijdens de Nationale Finale. Alle nationale Gold winnaars uit elke categorie mogen hun creatieve reis voortzetten en deelnemen aan een wereldwijde competitie: de International TrendVision Award die dit jaar in november in Lissabon zal plaatsvinden. Tevens wordt er een Publieksprijs uitgereikt.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)