Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Jeugdprins Niek en prinses Lotte in Tienray

20 januari 2018

De jeugd van Tienray was zaterdag aan de beurt. Vanaf 18.00 uur liep de Geitenstal al snel vol en konden Prins Arno en Prinses Maud voor het laatst voorop in polonaise door de Geitenstal.


Na het aftreden van Arno en Maud was dan eindelijk het grote moment daar. De jeugdige Geiten werden meegevoerd over route 66, 6x11 door alle kerkdorpen van Horst aan de Maas. Als laatste arriveerden ze in Tienray en reden ze vol gas de geitenstal binnen.

Prins Niek den Twedde en Prinses Lotte de Urste, het 50ste jeugdprinsenpaar van CV de Geiten gaan in 2018 de Geiteliemkes voorop in de carnaval. Prins Niek en Prinses Lotte houden receptie op zondag 11 februari van 16.00 tot 17.00. 

Niek is de zoon van Danny en Miranda van Leur, Lotte is de dochter van Prins Marcel den Twedde en zijn Prinses Joyce.© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)